Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden kunnen heel goed zeuren

sterrenbeelden-zeuren

Zuchten en steunen, wij Nederlanders doen het heel de dag door, maar wie hoor je eigenlijk het meeste klagen? Vrouwen met deze sterrenbeelden kunnen het beste zeuren!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Zoals we allemaal wel weten praat Leeuw heel graag over zichzelf, dus ook wanneer het wat minder goed met ze gaat. In communiceren is dit sterrenbeeld dan ook niet zo sterk. Meestal wil het sterrenbeeld zelf in het middelpunt staan en vergeet de ellende van anderen om haar heen. Haar besties hebben het gelukkig al geaccepteerd en kennen haar niet anders.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagden kunnen urenlang doorgaan over hun lijst met ellende. Ze heeft dan weer dit, later weer dat, het is altijd wat! In haar leven is er nooit níks aan de hand. Het is fijn om af en toe mee te gaan in dit gedrag om stoom af te blazen, maar pas hier mee op, want het kan ook een hele negatieve sfeer met zich meebrengen. Bij vrouwen met het sterrenbeeld Maagd is het glas nu eenmaal nooit halfvol, maar altijd halfleeg. Zij zijn van nature perfectionisten, vandaar dat als er één ding fout gaat, hun hele leven ontregelt is.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Een Schorpioen vindt vooral zichzelf altijd heel erg zielig en daar kan ze dan ook een hele lange tijd in blijven hangen. Die éne vakantie die niet doorging? Daar heeft ze het een jaar later nog over. Ook is ze niet snel tevreden op sociaal vlak. Haar beste vriendin heeft niet snel genoeg gereageerd op haar appje en de anders wilde ze niet luisteren naar haar zoveelste keer liefdesverdriet. Het wordt tijd dat de Schorpioen beseft wat er allemaal wél goed gaat en dat ze daar best dankbaar voor mag zijn. Spreek de liefde voor je dierbaren eens uit, dat zouden ze fijn vinden om te horen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Houd je vast, Boogschutters, dit wordt even heel goed naar binnen kijken. Vrouwelijke Boogschutters kunnen erg negatief zijn. Ze houden enorm van roddelen en hebben dan ook geen oog wat dit voor een ander kan betekenen. Bovendien klaagt ze maar al te graag over haar leven en heeft ze vreselijk veel zelfmedelijden. Ben je vriendinnen met een Boogschutter? Onthoud dan dat zij het áltijd zwaarder heeft dan jij, en dat jouw leventje een stuk makkelijker is. Er is altijd iets, te weinig geld, te weinig op pad of juist te weinig thuis op de bank. Onderneem eens actie, er is niemand die voor jou de slingers gaat ophangen, dat moet je toch echt zelf doen!

Beeld: friends