Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden zijn het meest wispelturig

sterrenbeelden-wispelturig

Een verandering op zijn tijd is heerlijk. Even de boel in je huis omgooien of om de zoveel maanden een ander kapsel. Maar soms kun je ook doorslaan in veranderingen maken. Het ene moment dit zeggen en dan het andere moment weer heel iets anders. Wispelturig noemen ze dat. En dít zijn de drie sterrenbeelden die daar het meeste last van hebben.

Deze sterrenbeelden zijn het wispelturigst

Iets anders willen dan ‘normaal’ is iets wat iedereen weleens ervaart. Een verandering kan fijn zijn. Voor een frisse start of gewoon omdat het leuk is. De een voelt meer drang voor het willen van ‘even iets anders’, dan de ander. Net als veel andere karaktertrekken heeft dit te maken met je sterrenbeeld. Dít zijn de sterrenbeelden die het meest wispelturig zijn.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

De queens van wispelturigheid zijn zonder twijfel de Tweelingen. Dit sterrenbeeld is vaak all-over the place en is dan ook een sterrenbeeld dat snel bored is. Wat gebeurt er dan? Juist, veranderingen. En iets dat nog véél vaker voorkomt bij dit sterrenbeeld: iets zeggen en het volgende moment iets compleet anders doen. Dit is op algemeen gebied, maar ook zeker op liefdesgebied.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jup, ook de Weegschaal kan er wat van met hun wispelturigheid. Dit komt vooral voor op huiselijk gebied. Het liefst verandert dit sterrenbeeld elke week haar interieur en blijft ze bezig met altijd alles net even anders doen. Dit komt mede doordat ze erg perfectionistisch is. Zo perfectionistisch dat niks goed lijkt te zijn en dus alles maar weer verandert wordt.

Ram (21 maart – 20 april)

Vooral op gebied van relaties kunnen Rammen nogal wispelturig zijn. Net als de Tweelingen is de Ram ook sterrenbeeld er een die zich al snel verveelt. Daardoor gaan ze op zoek naar iets wat de sleur en verveling kan verbreken. Mocht dat betekenen dat haar huidige relatie daarmee eindigt, so be it. Er is namelijk altijd ruimte voor iets anders. Enne… er zijn nog genoeg vissen in de zee, toch?

Beeld: iCarly