Astrologie

Deze sterrenbeelden hebben het vaakst zin in avontuurtje tussen de lakens

sterrenbeelden-bed-avontuurtje

Sommige mensen hebben een hoger libido dan andere en dat is helemaal niet gek. Volgens astrologen heeft de zin in een avontuurtje tussen de lakens alles te maken met sterrenbeelden! Déze sterrenbeelden hebben het vaakst zin in een bed avontuurtje. 

Tweelingen | 22 mei – 21 juni

Tweelingen houden van gezelligheid en zijn dan ook altijd snel in de mood. Het maakt Tweelingen niet uit wat voor standjes er gedaan worden. Ze vinden het leuk om nieuwe dingen uit te proberen met hun lover.  Het liefst meerdere keren per dag! 😉 Tweelingen zijn daarom de perfecte bedpartner, want zij zijn overal tevreden mee!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen hebben een hoog libido. Ze hebben de hele dag door zin om met hun lover de lakens in te duiken. Verder vinden Weegschalen het ook prettig om het op spannende plekken te doen, zoals het bos of het strand. Want het bed wordt ook zo snel saai, toch?

Lees ook:
Déze vier sterrenbeelden worden het snelst verliefd

Boogschutter | 23 november – 22 december

Boogschutters hebben ook een hoog libido. Als Boogschutters verveelt zijn, raken ze veel sneller in de mood. Ze willen dan het liefste een spontaan vluggertje met hun lover in de keuken of op de bank. Maar ook voor de Boogschutter kan de locatie voor een vrijpartij niet gek genoeg zijn!

Beeld: fifty shades of grey