Astrologie

Déze sterrenbeelden zullen altijd voor je opkomen

sterrenbeelden-voor-je-opkomen

We weten allemaal hoe leuk sommige mensen het vinden om te roddelen. Gelukkig zijn er ook altijd mensen die hier niet van houden en het voor iemand opnemen. Dat zijn deze sterrenbeelden!

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier heeft een sterk gevoel van rechtvaardigheid. Je houdt er niet van wanneer mensen slecht behandeld worden en je gelooft in doen wat juist is. Daarom zou jij ook nooit achter iemands rug om over diegene roddelen. Het enige moment wanneer je over iemand praat wanneer diegene er niet bij is, is wanneer je diegene verdedigt of simpelweg een leuk verhaal vertelt. Jij wilt doen wat juist is, ook wanneer je hier geen credit voor krijgt. Dat zit nou eenmaal in jouw natuur en dit is een super mooie eigenschap! Keep it up, lieve Stier.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Wanneer jij om iemand geeft, heb je alles voor diegene over. Je zou gaat voor jouw geliefden door het vuur en dat betekent ook dat je het absoluut niet tolereert als er slecht over iemand wordt gesproken. Hoewel je normaal gesproken confrontatie uit de weg gaat, valt dit helemaal weg wanneer het gaat om jouw geliefden. Dan ben je namelijk niet bang om je klauwen te laten zien. Jij hebt een hoog EQ, je bent dus emotioneel gezien heel intelligent. Hierdoor kun je goed inschatten wanneer mensen slechte bedoelingen hebben. En iemand daar de dupe van maken hoeven ze in jouw bijzijn niet te proberen. Jij steunt je geliefden no matter what.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Als Schorpioen word jij vaak gezien als misschien een wat koel persoon. Je laat mensen niet zomaar dichtbij je; je hebt een strenge selectieprocedure. Maar zodra je iemand dichtbij je laat, zou je alles voor diegene doen. Je bent ontzettend loyaal en zet hun op de eerste plek. Hierom zou jij het dan ook nooit accepteren als er iemand slecht over de ander praat. Wanneer je dit merkt ga jij volledig in de aanval en hou je je niet in. Je hebt een hekel aan onrechtvaardigheid en verraad, wat jij sterk voelt wanneer er over iemand geroddeld wordt. Hoewel je dus niet voor zomaar iedereen op zou komen, zijn er een aantal mensen waar je standvastig achter staat. Over hun zal dus absoluut niet kwaad gesproken worden in jouw bijzijn.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Last but not least, ook jij zou het absoluut niet accepteren als er slecht over iemand gesproken wordt. Je hebt een sterk moreel kompas en hebt een hekel aan onrechtvaardigheid. In tegenstelling tot de Schorpioen ga je misschien niet direct in de vijandige aanval, maar je weegt je woorden goed af. Je komt met sterke argumenten en weet iedereen met gemak de mond te snoeren. In jouw bijzijn hoeven ze absoluut niet slecht te praten over iemand. Het maakt je namelijk niet uit hoe close je met iemand bent, dit is iets wat jij simpelweg niet accepteert.

Beeld: Mean Girls