Astrologie

Deze 5 sterrenbeelden worden dit najaar verliefd

sterrenbeelden-verliefd-najaar

De lente is het meest romantische seizoen van het jaar. Mhh, think again! Het wordt kouder buiten en steeds sneller donker, we zetten binnen de kaarsjes aan en kruipen samen onder een kleedje. Yup, als je het ons vraagt is juist de herfst de mooiste tijd om verliefd te worden. En dat is dan ook precies wat deze vijf sterrenbeelden gaat overkomen.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen, jij bent geen onbekende in de datingwereld. Jij mist geen passie en vuurwerk in je leven, maar helaas zijn deze flings altijd weer snel voorbij. Niet getreurd, want dit najaar ben jij een van de sterrenbeelden die hoteldebotel verliefd wordt! Aan het einde van de maand september zal jij een heel bijzonder iemand tegen het lijf lopen. Je krijgt gevoelens die je nooit eerder hebt gehad, accepteer deze. Zet jezelf open voor een diepere connectie met de ander en ontdek wat de toekomst voor jullie in petto heeft.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Doe je oogkleppen af en kijk eens met een wat rozere bril naar het leven. Het zal je opvallen dat er genoeg potentiële lovers rondlopen die het wel zien zitten om met jou een beschuitje te eten. Het blijft niet alleen bij een spannende avond, hier kan een hele liefdevolle relatie uitkomen. Jij wil deze herfst dieper gaan met iemand en je volledig geven voor deze persoon. Geloof ons, de ander wil dit ook! Je zal precies vinden waar je naar op zoek bent, Maagd.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Jij hebt dit najaar geen zoektocht nodig om de ware tegen te komen, de sterren zullen jou daar in één keer naar toe brengen. Misschien ben je nog helemaal niet klaar om je te verbinden met iemand, maar daar denkt het universum anders over. Ook Steenbok is een van de sterrenbeelden die verliefd gaat worden dit najaar en jouw avontuur krijgt een gouden randje. Haast je niet te snel tijdens deze nieuwe romance, want het wachten zal iets magisch opleveren.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Het vuur is al een poosje geleden in jouw hart gedoofd en het is nu de hoogste tijd om dit weer aan te wakkeren. Het mag buiten dan nog wel grauw en grillig zijn, maar jij straalt een en al fijne en positieve energie uit. Door jouw eigen ontdekte zelfliefde, is ook Waterman een van de sterrenbeelden die verliefd gaat worden dit najaar. Het zal even duren voordat de vlinders in jouw buik gaan rond fladderen, maar de juiste persoon zal de eerste stap zetten. Dit kleine duwtje in de rug was precies wat je nodig had.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen, een échte romanticus in hart en nieren. Als waterteken kunnen de sterren je niet gelukkiger maken, dan met het nieuws dat er een nieuwe liefde opkomst is. Het kan zijn dat jij je er nog niet helemaal klaar voor voelt, daar zal snel verandering in komen. Op het moment dat je het minste verwacht, val jij als een blok voor een bijzonder persoon. Hij of zij krijgt diezelfde gevoelens en laat dit je vooral niet afschrikken. Blijf dicht bij jezelf en wie weet kan deze relatie leiden tot een ‘ze leefde nog lang en gelukkig’.