Astrologie

Deze drie sterrenbeelden zijn gevoelig voor de veranderingen van het weer

sterrenbeelden-veranderingen-weer

De herfst is er weer en dat betekent: kou, regen en wind. Er zijn mensen die een negatieve impact merken van deze weersomstandigheden. Deze drie sterrenbeelden hebben het meeste last van veranderingen van het weer.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen lijken van buiten misschien wel sterk en hard, maar van binnen zijn jullie enorm gevoelig. Jullie reageren dan ook op de plotselinge daling van temperatuur en de grote hoeveelheid neerslag. Hierdoor krijgen jullie last van een dipje en voel je je misschien wat vervelend. Ga er even op uit, maak een frisse wandeling in de buitenlucht. Hier knap je vast een beetje van op.

Lees ook:
Good to know! Deze herfstactiviteit past hélemaal bij jouw sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart) 

Als Vissen je sterrenbeeld is dan heb jij een soort gave. Voel jij ineens een mega switch in je stemming en een vermoeid gevoel? Dan is de kans groot dat de volgende dagen het weer ineens omslaat, en jij hebt hier dan last van. Je trekt je dan het liefste terug voor wat alone-time en hier doe jij goed aan. Dit is wat jij nodig hebt als Vissen om weer op te laden en er weer helemaal tegenaan te kunnen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is een van de meest gevoelige sterrenbeelden. Van de kleinste verandering in het weer kan de Kreeft al van slag raken. Je krijgt dan last van een negatief gevoel en stress. Hier komen lichamelijke klachten bij kijken, zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Als de herfst eenmaal langere tijd aan de gang is gaat het echter beter met de Kreeft. Het gaat bij de Kreeft echt om het omslaan van het weer. Jullie horen dus echt in dit lijstje van sterrenbeelden die last hebben van veranderingen van het weer.