Astrologie

Deze sterrenbeelden zullen vaker dan een keer in hun leven trouwen

sterrenbeelden-vaker-trouwen

Wanneer je gaat trouwen hoop je natuurlijk voor altijd met je partner samen te blijven. Helaas pakt dit niet voor iedereen zo uit en eindigt het soms in een scheiding. Deze drie sterrenbeelden zullen dan ook vaker dan één keer trouwen!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw vindt het heerlijk om verliefd te zijn. Wanneer zijn huwelijk stuk loopt blijft de Leeuw dan ook niet hangen in het verdriet, maar gaat die gewoon weer op zoek naar een nieuw persoon die hem/haar die vlinders kan geven. Ze vinden het mega saai om alleen te zijn en willen iemand om hun leven mee te delen. En wie weet trouwen ze wel voor een tweede, of zelfs derde keer!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als Schorpioen heb jij de neiging om je te focussen op de dingen die je niet hebt. Jij ziet allemaal filmpjes voorbij komen op TikTok over hoe lief de partner van een ander wel niet is, terwijl jouw partner al deze dingen niet doet. Hierdoor ga je je partner vergelijken met anderen, waardoor er twijfels ontstaan of je wel met de juiste persoon bent getrouwd. Deze twijfels zijn slecht voor je huwelijk en zorgen uiteindelijk voor een scheiding. Ondanks dat je rustig door blijft zoeken naar de juiste persoon, is het belangrijk om je te realiseren dat niemand perfect zal zijn en je bij iedereen irritatie puntjes kan hebben.

Lees ook
Oei! Deze sterrenbeelden kosten je iets meer moeite in een relatie

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman vindt zijn vrijheid heel belangrijk. Wanneer jij als Waterman in het huwelijksbootje stapt en het jawoord geeft, merk je dan ook dat je je ineens heel benauwd voelt. Zie jij het wel zitten om de rest van je leven met dezelfde persoon door te brengen? Je maakt jezelf helemaal gek met deze gedachte. Uiteindelijk zal je merken dat deze drang naar vrijheid het einde van je huwelijk betekent.

Gelukkig geef jij de moed niet op. Ja, het is jammer dat je huwelijk stuk is gelopen. Maar jij weet zeker dat er een nóg leuker persoon rondloopt voor jou. Nog een keer trouwen zal dus geen probleem worden voor jou; wie niet waagt, wie niet wint 😉

Beeld: pinterest