Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden raken altijd hun spullen kwijt

sterrenbeelden-spullen-kwijt

Hebben jouw ouders al talloze keren de uitspraak "als je hoofd niet vast zat..." tegen je gebruikt, dan is de kans groot dat jouw sterrenbeeld hier in het rijtje staat. Het ligt dus helemaal niet aan jou dat jij je telefoon bij een vriendin hebt laten liggen, de sterren hadden dat bij je geboorte al voor je bepaald ;-).

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Ondanks dat Tweelingen goed zijn in het hebben van twee gezichten, is multitasken niet een van hun talenten. Door de chaos van twee of meerdere taken op zich nemen, gaat er hier en daar nog wel wat mis. Doordat de focus al snel weg is, worden er niet alleen dingen vergeten, maar is dit ook een van de sterrenbeelden die ook vaak haar spullen kwijt raakt. “Nam jij de huissleutels mee of heb ik die al in m’n tas gedaan?”

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Is jouw bestie een Schorpioen? Dan weet jij als geen ander hoe lastig het is om dit sterrenbeeld te bereiken. Ze reageren niet op je Whatsappjes en nemen nooit de telefoon op. Zijn ze echte sloddervossen en is hun telefoon voor de zóveelste keer weer kwijt? Of leggen ze hem bewust eventjes aan de kant voor wat rust? The world may never know!

Lees ook:
Deze maand kan jij het beste op vakantie gaan volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

Ook Vissen mag zich aansluiten bij de sterrenbeelden die altijd hun spullen kwijt zijn. Dit waterteken is bijna heel de dag in zijn of haar eigen fantasiewereld te vinden. Ze dagdromen erop los en zo vergeet je nog wel eens wat in de échte wereld. Niet alleen tijdens een gesprek weet je de rode draad niet meer te vinden, maar ook je spullen lijken hun eigen leven te lijden. Van je portemonnee tot aan je favoriete sneakers. Jij raakt alles kwijt!

Beeld: new girl