Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden worden het snelst verliefd

sterrenbeelden-verliefd

De één hoeft alleen maar oogcontact met iemand te maken om vlinders te krijgen, terwijl de ander na de vijfde date nog geen gevoelens heeft. Iedereen wordt in een ander tempo verliefd. En dit is natuurlijk helemaal oké! Dit kan met je sterrenbeeld te maken hebben. Deze vier sterrenbeelden worden namelijk het snelst verliefd!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn natuurlijk mega sociaal en houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast zijn Tweelingen ook erg goed in flirten. Gaat iemand hier op een leuke manier op in? Dan voelt de Tweelingen de vlinders al in de buik! Maar ze hebben soms wel moeite met hun fling behouden; zodra er iets voorbijkomt wat interessanter is, zijn ze weg. Ondanks dat ze échte flirts zijn, zijn ze eigenlijk gewoon op zoek naar de ware liefde.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De valkuil van de Kreeft is té snel té serieus willen. Na een eerste date zien zij al een hele toekomst met diegene voor zich. Ze zijn dan ook op zoek naar een sterke, intense liefde. Dit komt deels voort uit comfort, maar ook deels door hun hoog sensitieve karakter. Wanneer de Kreeft zich goed voelt bij iemand, voelt hij/zij al snel een sterke band en is de Kreeft klaar voor een serieuze relatie. Geen meaningless hook-ups of FWB’s voor de Kreeft, dus 😉

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal heeft totaal geen moeite met hun liefde uiten en vertellen maar al te graag hoeveel ze van iemand houden. Voor de Weegschaal gaat een relatie dan ook niet vaak ‘te snel’. Maar het probleem is vaak dat Weegschalen verliefder zijn op het idee van een relatie, dan op de persoon zelf. Het vinden van een partner is dus geen probleem, maar vaak blijkt het toch niet zo’n geweldige match als ze eerst dachten. Waar sommige mensen liever gaan voor een vurige relatie, is de Weegschaal gewoon op zoek naar balans.

Lees ook:
Met deze 3 sterrenbeelden kun je beter niet gaan samenwonen

Vissen | 19 februari – 20 maart

Ook Vissen hebben het probleem dat ze relaties vaak te snel aangaan. Na één ontmoeting denken Vissen al na over hun bruiloft. Dit komt doordat Vissen erg sterke gevoelens hebben en ze zichzelf daarmee kunnen overweldigen. Gelukkig leren ze in de loop van de tijd ook wel een stapje terug te doen.

Beeld: Pinterest