Astrologie

Deze sterrenbeelden hebben de meeste kans om uit elkaar te gaan

sterrenbeelden uit elkaar

Je droomt er misschien van om met de partner van je dromen oud te worden, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Het kan zijn dat je er later achterkomt dat jullie toch niet zo een goede match zijn. Volgens onderzoek hebben bepaalde sterrenbeelden meer kans om uit elkaar te gaan dan andere. Wij vertellen je welke dit zijn.

Vissen & Tweelingen

Helaas is dit geen match made in heaven. Deze sterrenbeelden hebben namelijk de meeste kans om uit elkaar te gaan. En dat is een behoorlijk verschil vergeleken met de andere sterrenbeelden. Want de kans dat deze sterrenbeelden uit elkaar zullen gaan is vijftien procent groter dan bij ieder ander sterrenbeeld

Leeuw en Tweelingen

Het kan natuurlijk ook aan je partner of aan jezelf liggen, maar sommige sterrenbeelden zijn gewoon niet de juiste match voor elkaar. Zoals bijvoorbeeld ook een Leeuw met een Tweelingen. De kans dat deze twee sterrenbeelden uit elkaar gaan is maar liefst vijftig procent.

Lees ook: 
Oeps: deze sterrenbeelden worden het snelst jaloers

Maagd

Maar je vraagt je dan nu vast ook af welk sterrenbeeld wél geschikt is voor een lange relatie. Daarvoor is het sterrenbeeld Maagd de beste optie. Ze hebben het record van de minst stukgelopen huwelijken. Er is dus een grote kans dat dit de lover is waar jij de rest van je leven mee zal spenderen.

Beeld: Break up