Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden zullen het snelst gaan scheiden

sterrenbeelden-snelst-scheiden

Je denkt dat je de liefde van je leven hebt gevonden, maar helaas lopen dingen soms toch anders dan gehoopt. Waar de sterren ons normaal gesproken graag wijzen op de mooie dingen in ons leven, hebben ze deze keer iets anders voor ons in petto. Deze drie sterrenbeelden mogen eraan gaan geloven. Zij hebben de grootste kans om later te gaan scheiden.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn en Boogschutter weet dat maar al te goed. Dit sterrenbeeld houdt ervan om alleen te zijn en misschien is dit dan ook de reden dat zij vaak alleen eindigen. Ze zijn avonturiers en hebben dan ook niet een burgerlijk leventje op de planning staan. Dit vuurteken is onafhankelijk en heeft niemand nodig. Waarom zouden zij überhaupt in het huwelijksbootje stappen? Nou, waarschijnlijk waren ze halsoverkop verliefd en was het een impulsieve actie. Helaas loopt dit bijna altijd uit op een gebroken hart. Dit is daarom dan ook een van de sterrenbeelden die het snelste zou scheiden. Misschien past het tellen van vele lovers, in plaats van anniversaries, beter bij jou 😉

Waterman | 20 januari – 18 februari

Net zoals Boogschutter, ben jij een vrije vogel. Niet geboren om heel je leven aan één iemand vast te zitten. Trouwen is onzinnig gedoe in jouw ogen en je doet liever niet mee met het hele circus. Maar voor je het weet sta je toch bij het altaar, met wat je denkt, de ware. Al snel blijkt het dat jij niet bent gemaakt voor een huwelijk. Je houdt van jezelf en je weet precies wat je wil. In je eentje de wereld ontdekken en het beste uit jezelf naar boven halen. Je eigen gezelschap is voor jou meer dan voldoende, Waterman.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het liefst kom je jouw eigen teken niet tegen in dit rijtje. Helaas voor Vissen zijn óók zij een van de sterrenbeelden die de grootste kans lopen om vroeg of laat te scheiden. Het is geen leuk nieuws om te brengen, maar we vertalen alleen maar wat er in de sterren geschreven staat. Dit waterteken is de grootste romanticus van allemaal. Je houdt ervan om liefde te geven en te ontvangen. Hoe mooi dit ook klinkt, hier zit ook een keerzijde aan. Je bent conflictvermijdend en loopt weg als er een ruzie of discussie aan zit te komen. Dit is lastig in een huwelijk, want zoals we weten; ‘communication is key’. Dit zorgt voor opgeborrelde emoties en leidt tot een hele pijnlijke en vervelende break-up.

Beeld: sex and the city