Astrologie

Love is in the air: deze sterrenbeelden worden snel verliefd

sterrenbeelden-snel-verliefd

Oh la la! Op het moment dat je met iemand op date gaat en de avond vlot verloopt, begin jij al de details van jullie toekomstige bruiloft in je hoofd te plannen. Sommigen van ons vallen nu eenmaal snel voor de liefde. Enne, dit heeft te maken met de stand van de sterren op het moment van jouw geboorte!

Deze sterrenbeelden worden het snelst verliefd

Wie had gedacht dat een Tinder-match op je scherm weleens het startsein kon zijn voor een razendsnelle verliefdheid? Nou, blijkbaar hebben sommige mensen geen tientallen dates nodig om de vonk te voelen, maar ervaren ze Cupido’s pijlen al bij de eerste virtuele klik. Dit schijnt alles te maken te hebben met je sterrenbeeld! Wij zetten de drie sterrenbeelden die het snelst vallen voor de liefde voor je op een rijtje.

Stier | 20 april – 20 mei

Een Stier gaat niet over één nacht ijs als het om liefde gaat. Dit aardeteken weet precies wat het wil, en zodra ze datgene tegenkomen in een ander persoon, vallen ze als een blok; snel en hard. Het is geen impulsieve keuze, maar eerder een doordachte erkenning van wat juist aanvoelt. Als een Stier zich in een relatie stort, doet ze dat met hart en ziel. Opgeven is niet hun stijl, zelfs niet als de dingen niet helemaal vlekkeloos verlopen. Een Stier zal voor jou blijven vechten, omdat ze geloven in de kracht van toewijding en het koesteren van ware liefde.

Ram | 21 maart – 19 april

Een Ram neemt geen blad voor de mond, zeker niet als het gaat om de liefde. Voor dit energieke sterrenbeeld is tijd kostbaar, en ze verspillen het niet aan het langdurig overwegen van hun gevoelens. Een Ram weet in een oogwenk of er potentie is in een relatie en of de vonk overslaat. Snelheid is hun handelsmerk, en soms kunnen ze net zo snel verliefd worden als dat ze de ick krijgen. Ze omarmen het opwindende proces van verliefdheid vaak meer dan het daadwerkelijk in een relatie zijn. Om het hart van een Ram te veroveren, moet je boeiend en actief zijn, want ze worden aangetrokken tot mensen die hun energie en passie kunnen bijhouden!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften, met hun gevoelige aard en romantische ziel, vallen gemakkelijk en diep voor de liefde. Voor hen is liefde niet slechts een emotie, maar een volledige beleving. Als je het geluk hebt om in de armen van een Kreeft te belanden, wacht je een liefdevolle reis vol intensiteit en emotionele diepgang. Kreeften omarmen liefde met een toewijding die blijvend is, en ze koesteren de herinneringen aan elke liefde die ze hebben gekend, zelfs als het afscheid pijn doet. Voor een Kreeft is liefde een heilig concept, en ze zijn voortdurend op zoek naar ‘de ware’. Hun romantische ziel wordt gevoed door de overtuiging dat er ergens iemand is die hun hart compleet zal maken.

Beeld: instagram @miastevenson