Food

Déze vier sterrenbeelden houden het meeste van snacken

Je herkent het vast wel: je zit ‘s avonds lekker op de bank en ineens krijg je enorm veel zin in een lekkere snack. En dat is heel normaal, want dat hebben we allemaal wel eens. Maar déze vier sterrenbeelden houden gewoon net iets meer van snacken dan de rest van ons.

Déze sterrenbeelden zijn dol op snacken

We houden allemaal van een lekkere snack op z’n tijd, maar deze sterrenbeelden doen dat niet iets vaker dan gemiddeld 😉

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren houden van snacken. Je houdt van lekkere snacks met fancy dipsausjes en lekkere drankjes. Het hele pakket dus! Je voelt je op deze manier minder schuldig dat je zojuist even lekker hebt zitten snacken. En op z’n tijd moet dan ook gewoon kunnen natuurlijk!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn soms nogal lui, daarom zul je ze ook niet snel in de keuken zien staan. Koken dat is niet jouw ding, je bestelt veel liever een uitgebreide maaltijd. Lekkere hamburgers met patat en een grote milkshake. En dan wel natuurlijk nog een ijsje achteraf. Lekker makkelijk, alleen wel iets minder leuk voor je portemonnee.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Misschien verbaast het je dat de Weegschaal in dit rijtje staat, omdat de Weegschaal bekend staat om balans. Maar toch slaat de Weegschaal het ontbijt met alle liefde over om voor de lunch een lekker patatje te halen. En dan het liefst ook nog een pizza voor het avondeten. You’re living your best life!

Lees ook
Good to know! Deze sterrenbeelden vormen de beste vriendschap duo’s!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn échte gelegenheids-eters! Valt er iets te vieren? Leuk, laten we taart halen! Ben je verdrietig omdat er iets vervelends is gebeurd? Dan maakt niks jou vrolijker dan een lekkere reep chocolade. Maar daar is niks mis mee, hoor! You do you.

Beeld: Pinterest