Astrologie

Oei! Déze sterrenbeelden gaan een slechte lente tegemoet

sterrenbeelden-slechte-lente

De lente komt steeds dichterbij! De temperaturen worden weer (iets) hoger en wij worden er onwijs gelukkig van. Helaas geldt dat niet voor déze sterrenbeelden: zijn gaan namelijk een slechte lente tegemoet.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Als Leeuw behoor jij helaas tot één van de sterrenbeelden die een slechte lente tegemoet gaat. Natuurlijk kun jij een beetje pech wel handelen. Maar dit voorjaar zul jij het gevoel hebben alsof jij getest wordt hoeveel je kan hebben. Je gaat het heel druk krijgen, maar leert hier voor de toekomst gelukkig wel een aantal lessen van. Ook in je relaties zal er het één en ander veranderen. Kijk eens goed naar de mensen die dichtbij je staan. Houd de mensen waar je een goeie band mee hebt close en koester jullie relatie. Maar probeer ook kritisch te zijn naar wie er misschien níét zoveel aan je leven toevoegen. In de toekomst zul je hier de vruchten van plukken.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Het voorjaar zal voor jou gedomineerd worden door de planeet Pluto. Dit zorgt ervoor dat ook jij één van de sterrenbeelden bent die helaas een slechte, of in ieder geval een minder fijne lente tegemoet gaat. Deze planeet staat namelijk voor vernietiging, maar ook voor transformatie en een nieuw begin. Dit gaat natuurlijk een boel overhoop gooien in jouw leven. Hierdoor kan het zijn dat je even niet zo lekker in je vel zit en er een minder fijne kant in jou naar boven komt. Voordeel is wel dat zodra je dit hoofdstuk in je leven hebt afgesloten, het ook echt klaar is. Daarna kun je deze periode achter je laten en verdergaan met je leven!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Last but not least zal de lente ook voor mensen met het sterrenbeeld Vissen niet makkelijk worden. Bij jou zijn er veel invloeden van Saturnus uit het universum. Dit zorgt ervoor dat je geconfronteerd zal worden met de werkelijkheid. Dit zijn dingen die je normaal misschien zou onderdrukken om het niet te hoeven voelen. En hoewel je weet dat het niet goed is om bepaalde dingen te onderdrukken, weet je wel dat het beter is om ermee te dealen. Hierdoor kun je aan jezelf én aan je problemen werken. Uiteindelijk zal je jouw obstakels overwinnen. Volg je instinct en dan komt het allemaal goed, lieve Vissen!

Beeld: Pinterest