News

Oei! Déze 3 sterrenbeelden zijn slecht met goede voornemens

sterrenbeelden-goede-voornemens

We hebben vaak een aantal doelen voor onszelf opgesteld in het nieuwe jaar. En we hopen ieder jaar weer dat we ze dit keer wél behalen. Maar déze 3 sterrenbeelden zijn helaas niet zo goed met goede voornemens.

Kreeft | 22 juni t/m 23 juli

De Kreeft is een sterrenbeeld dat veel zelfmedelijden heeft. Niet altijd natuurlijk, maar ze vinden het lastig om streng tegen zichzelf te zijn. Daarom gaan ze toch nog vaak even een uurtje langer scrollen of blijven ze een uurtje langer in bed liggen in plaats van naar de sportschool te gaan. En dat was nou juist hun goede voornemen! Ook houdt de Kreeft niet van verandering, en dat maakt het natuurlijk niet makkelijker. Daarom zullen ze ook sneller weer terugvallen naar hun oude gewoontes. Naja, volgend jaar dan maar weer opnieuw proberen ;-).

Boogschutter | 23 november t/m 22 december

De Boogschutter is ook een sterrenbeeld dat iets meer moeite moet doen om zijn of haar goede voornemens vol te houden. Over het algemeen staan Boogschutters namelijk bekend als impulsieve personen. En daar is natuurlijk niets mis mee, maar daardoor wordt het wel lastiger om iedere ochtend te gaan mediteren. In plaats daarvan blijven ze liever langer in bed liggen. En stiekem willen wij dat ook wel ;-).

Lees ook:
Déze 7 goede voornemens zijn ook écht haalbaar

Tweelingen | 21 mei t/m 21 juni

Tweelingen hebben veel positieve kenmerken. Ze zijn gepassioneerd, enthousiast, en ook heel creatief. Maar niemand is perfect, ook Tweelingen niet. Ze kunnen namelijk nogal besluiteloos zijn. Keuzes maken is dan ook erg lastig voor dit sterrenbeeld. Ga je sporten of toch liever een avondje Netflixen? Het ene moment wil je graag gezonder gaan leven en meer bewegen, maar de volgende dag heb je alweer een pizza besteld en lig je op de bank je favoriete serie te kijken. Maar dat is ook leuk, toch?