Astrologie

Deze vijf sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

sterrenbeelden-slaapkoppen

Je wekker gaat, en jij drukt hem heel snel weer uit. "Nog heel eventjes", denk je bij jezelf. Jij ligt het liefst de hele dag in bed, en ziet slapen zelfs als een soort hobby. Herkenbaar? Dan kan dat zomaar met de stand van de sterren te maken hebben, want deze vijf sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen.

Boogschutter (22 november – 21 december) 

Als Boogschutter lig jij het liefst altijd in bed. Jouw bed is echt je safe-space en je bent hier maar al te graag. De Boogschutter is een echt avondmens. ‘S ochtends je bed uit komen is dan ook een grote opgave voor jou. Jij snoozed misschien wel een keer of drie voordat jij de moed verzamelt om je bed uit te komen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal is enorm sociaal, en vindt dat zelf ook ontzettend belangrijk. Jij hebt waarschijnlijk een grote vriendengroep, en dit kost jou soms aardig wat energie. In je eigen tijd spendeer jij die daarom grotendeels in je bed. Even je eigen batterij weer opladen door lekker te slapen en te luieren. Sounds good to us!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als Kreeft ben jij ontzettend gevoelig en dat weten de mensen om je heen ook. Ze luchten vaak hun hart bij jou, dit is een groot compliment, maar kan je ook erg moe maken. Je bent bezig met luisteren, je leeft je in, denkt mee en adviseert. Niet heel gek dat je daar snel moe van wordt. Omdat je erg gevoelig bent kun je deze problemen van anderen moeilijk loslaten. Daarom is slaap zo belangrijk. Dit is de tijd waarin je even kan bijkomen en opladen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn misschien wel de grootste slaapkoppen van dit lijstje. Als dit jouw sterrenbeeld is, dan kun jij oneindig in bed blijven liggen. Jij gaat met plezier vroeg naar bed, en niemand hoeft jou ook maar iets te vroeg wakker te maken want dan ben je de rest van de dag niet te genieten. Tweelingen hebben vaak een volle agenda, en zijn dus ook moe door hun drukke planning. Des te meer reden om vroeg onder de wol te kruipen.

Stier (20 april – 20 mei)

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan zet jij je altijd volledig in. Je weet vaak niet van stoppen en wilt al je doelen bereiken zonder rust te pakken. Hierin sla jij misschien soms een beetje door. Dit kost nogal wat energie namelijk. Ook in bed is dit het geval. Jij kan de hele dag vertoeven in bed. Lekker uitslapen, want vroeg opstaan is niet weggelegd voor jou. Vooral in het weekend vind jij het heerlijk om die tijd in bed te spenderen.

Beeld: pinterest