Astrologie

Déze drie sterrenbeelden kunnen het beste skiën

sterrenbeelden-skien

De één is er geweldig in, terwijl de ander er niets van bak. We hebben het over skiën. Met veel oefenen kun je uiteindelijk wel beter worden, maar laten we eerlijk zijn, iets beoefenen waar je echt niet goed in bent, is niet heel leuk. Deze drie sterrenbeelden zijn het beste in skiën!

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram houd jij wel van een uitdaging. Van een intensieve training ben jij dan ook zeker niet vies. Zodra jij tijdens het skiën valt, sta je direct weer op en geef je niet op totdat je de berg foutloos afkomt. Je hebt een enorm doorzettingsvermogen en vindt het leuk om af te wisselen. Ieder jaar naar hetzelfde skigebied? Dat hoeft voor jou niet. Jij ontdekt liever ook de andere pistes, voor een beetje afwisseling!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Wanneer jij iets in je hoofd haalt, ga je ervoor totdat je het bereikt. Dus als jij je bedenkt dat je vanaf het hoogste punt van een berg naar beneden wil skiën, dan gaat het gebeuren ook. Helaas heb je er wel een hekel aan om in de rij op die trage skilift te moeten wachten, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Ook even pauzeren voor een kop warme chocolademelk zit er voor jou niet in. Jij wilt gewoon lekker door skiën!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Dat jij als Boogschutter van reizen houdt, is geen geheim. Dus een skivakantie naar een mooi berggebied staat ieder jaar weer op jouw lijstje! Wanneer jij iets voorbij ziet komen dat met skiën te maken heeft, gaat het bij jou al kriebelen. Maar niet alleen skiën is he-le-maal jouw ding in de bergen: eigenlijk vind jij alles wel leuk. Langlaufen of rodelen? Dat is voor jou een perfect dagje weg! Ja, drop jou maar in de bergen en jij vermaakt je wel.

Beeld: instagram @clairerose