Astrologie

Voor deze 4 sterrenbeelden wordt september een goede maand

sterrenbeelden-september-goede-maand

Het is alweer september; de negende maand van het jaar. Benieuwd wat deze maand voor jou in petto heeft? Deze vier sterrenbeelden hebben geluk; september wordt namelijk een goede maand.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Vrijheid en onafhankelijkheid zijn voor jou natuurlijk onwijs belangrijk, Tweelingen. En dat ga je krijgen in september! Aan het eind van de maand heb jij zo’n beetje je hele to do list af kunnen strepen. Je bent ontzettend productief en zal je niet zomaar uit het veld laten slaan door tegenslagen. Daarnaast rekent je familie deze maand op je en krijg je de kans om hun ergens mee te helpen. Aan het eind van september zul je je voldaan voelen en ga je met een positief gevoel de herfst in! Daarom ben jij één van de sterrenbeelden voor wie september een supergoede maand wordt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

It’s your season, baby! Dit móét er natuurlijk wel voor zorgen dat je een goeie maand tegemoet gaat. In september is het tijd voor me-time. Dit kan jij nog wel eens moeilijk vinden; je bent de grootste perfectionist ooit. Daarom vind je het lastig om de touwtjes uit handen te laten en voor jezelf te zorgen. Toch is het daar nu tijd voor, Maagd! Gelukkig krijg je in de tussentijd gewoon al je taakjes gedaan – met mooie prestaties as always.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De afgelopen maanden was je non-stop bezig met werken. Je hebt er alles aan gedaan om je prestaties te verbeteren en deze maand pluk je daar de vruchten van. Hoe zich dat uit, is nog een kleine verrassing. Misschien krijg je wel een promotie, of een hoger salaris. En na al dat harde werken heb jij dit meer dan verdient! Jij bent dus ook één van de sterrenbeelden voor wie september een goede maand wordt. Geniet hiervan, Boogschutter!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent een echte hopeloze romanticus, Vissen. Je ziet al helemaal voor je dat jouw leven een romcom is, maar tot nu toe zijn je fantasieën nog niet uitgekomen. Gelukkig komt daar deze maand verandering in! Deze maand ga je zelf het initiatief nemen om erop uit te gaan en dat resulteert in een super romantische date! Maar dat is niet het enige dat qua liefde op je pad komt deze maand. Je zal eindelijk wat meer tijd vrij kunnen maken voor de mensen waar je close mee bent. Hierdoor voel je je in september geliefder dan ooit!

Beeld: Clueless