Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden krijgen een fantastische september

sterrenbeelden-fantastische-september

Augustus is bijna voorbij en dan wordt er plaats gemaakt voor een nieuwe maand. September staat om de hoek en deze vier sterrenbeelden kan je niet blijer maken met dit nieuws. Zij krijgen namelijk een fantastische september dit jaar.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Je hebt een drukke periode achter de rug en dit zal nog wel eventjes aanhouden, Tweelingen. Ondanks de chaos, heb jij geen stress. Je hebt energie voor tien en je kan niet wachten om alles met beide handen aan te pakken. Met deze gemotiveerde instelling, krijg je niet alleen dingen op het gebied van werk voor elkaar, maar ook in de liefde. Je hebt een crush op het oog en je durft het deze maand eindelijk aan om met hem of haar een praatje te maken. Flirt erop los, want dit kan zomaar jouw volgende serieuze relatie zijn. Welke drie sterrenbeelden zouden nog meer zo een geluk hebben in september?

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De volgende is het waterteken, Kreeft. Jij kan dan ook wel wat geluk gebruiken. Het afgelopen jaar heb jij het gevoel dat alles je een beetje tegenstaat, dat is vanaf nú afgelopen! De aankomende maand is het your time to shine. Je krijgt een positieve kijk op het leven en naast dat je carrière weer op rolletjes loopt, krijg je ook nog eens een financiële meevaller. Good for you!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Zijn er de laatste tijd wat problemen opgestapeld, Maagd? Geen zorgen, deze september ben jij een van de sterrenbeelden die een vlekkeloze maand tegemoet gaat. Terwijl jij je aan het voorbereiden bent voor je verjaardag, verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de zon. Je leert nieuwe mensen kennen en zij brengen een heerlijke, frisse energie met zich mee. Precies wat jij nodig hebt! Dit kunnen wel eens vrienden voor het leven zijn.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal, jij pakt de laatste zonnestralen van de nazomer graag nog even mee. September is jouw moment om te genieten en te ontspannen. Wanneer anderen weer aan school beginnen of terugkeren van hun zomervakantie, neem jij juist nú de tijd voor jezelf. Je zit lekker in je vel en dit trekt veel aandacht. Hierdoor loopt je liefdesleven op rolletjes en ben jij klaar voor een hoop nieuwe connecties. Zit hier dan de ware tussen?

Beeld: netflix