Astrologie

Déze 4 sterrenbeelden hebben een hekel aan ruzie

sterrenbeeld-ruzie

Sommige sterrenbeelden hunkeren naar het voeren van discussies, maar er zijn er ook genoeg die een grote hekel eraan hebben. Ze doen er alles aan om een confrontatie te vermijden. En dit kan alles te maken hebben met je sterrenbeeld. Déze sterrenbeelden zijn namelijk absoluut geen fan van ruzie.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Een van de sterrenbeelden die niet van ruzie houdt, is de Steenbok. Steenbokken zitten helemaal niet te wachten op discussies. Het loopt vaak uit tot een grote ruzie die eindeloos door kan gaan, omdat ze een ander geen gelijk kunnen geven. De Steenbok heeft geen geduld hiervoor, maar ook andere sterrenbeelden hebben geen zin om hier tijd in te steken. Voor de Steenbok is ruzie maken meer een geval van tijdverspilling, dan echt een hekel hebben aan het ruzie maken zelf.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen hebben als eigenschap dat ze erg emotioneel zijn. Ze zijn altijd bang om iemand te kwetsen, omdat ze veel denken aan de ander. Ze houden dan ook vaak hun mening voor zichzelf. Door dit gedrag verliezen ze vaak een discussie. Wat ook een grote rol speelt bij de hekel aan ruzie is dat Weegschalen niet goed tegen hun verlies kunnen. Ga daarom maar niet zo snel een discussie aan met een Weegschaal.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Net als de Weegschaal zijn ook Vissen erg emotioneel opgesteld. Ze zijn absoluut geen voorstander van een discussie aangaan. Vissen voelen zich snel in een hoekje gedreven en zijn snel gekwetst. Ze blijven met de zinnen in hun hoofd zitten die tijdens de ruzie zijn voorgevallen. Ook vinden ze zichzelf vaak veel te kwetsbaar en doen ze er alles aan om een confrontatie te vermijden.

Lees ook:
Voor déze 3 sterrenbeelden wordt februari een lastige maand

Stier | 20 april – 20 mei

Een Stier staat erom bekend dat ze ontzettend eigenwijs zijn. Ze willen altijd in alles gelijk hebben en geeft dat ook niet graag aan een ander. Maar zelfs de Stieren maken soms wel is een uitzondering. Net als de andere sterrenbeelden vermijden Stieren graag een discussie, omdat ze erg gevoelig zijn en ook een ander niet willen kwetsen. Ze willen graag bij iedereen geliefd zijn. Stieren geven hierdoor vaak anderen toch wel gelijk, al zouden ze dat stiekem helemaal niet willen doen.

Beeld: friends