Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden krijgen een romantische Valentijnsdag

sterrenbeelden-valentijnsdag

Het is nog maar een paar weekjes wachten tot de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag! De dag waarop je geliefde extra veel aandacht verdient, maar hoe gaat Valentijnsdag er voor jou uitzien? Dat staat zoals altijd in de sterren geschreven. Deze drie sterrenbeelden krijgen dit jaar een romantische Valentijnsdag.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Dat Valentijnsdag de meest romantische dag van het jaar is, betekent niet dat dit enkel geldt voor koppels. Valentijnsdag staat in z’n algemeenheid in het teken van liefde. Liefde voor jezelf, je vrienden en familie en voor sommigen natuurlijk ook liefde voor de partner. Dat liefde nooit zonder risico komt, dat weet jij als Tweelingen wel. Valentijnsdag gaat voor jou in het teken staan van een volgende stap, waardoor je relaties alleen maar waardevoller worden. Wie weet verklaart iemand jou de liefde, of durf jij je crush te vertellen hoeveel diegene voor je betekent.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Eén van de sterrenbeelden die ook een romantische Valentijnsdag mag verwachten, is de Weegschaal. Voor dit sterrenbeeld staat deze dag van de liefde in het teken van nieuwe dingen proberen. Ga bijvoorbeeld iets nieuws doen met je partner of bel je beste vriendin op. De liefde neemt voor jou onverwachtse wendingen, maar wees niet bang, die zullen allemaal positief uitpakken. Of het nou met een date, een partner of een vriend(in) is. Jouw Valentijnsdag wordt ge-wel-dig!

Lees ook:
Deze 4 sterrenbeelden zijn echte harde werkers

Waterman | 20 januari – 18 februari

Komende Valentijnsdag wil jij je date, vriendin of liefje eens goed in de watten leggen. Dit betekent echter niet dat je honderden euro’s uit hoeft te geven aan een cadeau of een enorm boeket moet kopen. Je dierbaren ken je door en door, dus je weet precies hoe je ze met kleine gebaren kan verwennen. Probeer dus die ene speciale persoon in je leven wat extra aandacht te geven. Diegene zal zich enorm gewaardeerd voelen waardoor jullie relatie of vriendschap een enorme boost krijgt!

Beeld: pinterest

Must reads 👀