Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden krijgen een romantisch weekend

sterrenbeelden-romantisch-weekend

Wellicht heb je een moeilijke week achter de rug, maar geef de moed niet op! De week is namelijk nog niet voorbij. En deze drie sterrenbeelden gaan nog een romantisch weekend tegemoet.

Stier | 20 april – 20 mei

Deze week is nog niet zo bijzonder voor jou geweest, Stier. Maar het is dus mogelijk dat daar nog verandering in gaat komen. Jouw liefdesleven zal door de invloeden van Venus op zijn kop worden gezet. Je zult een romantisch weekend tegemoet gaan. Of het nou gaat om liefde voor jezelf of voor je partner. Love is in the air voor jou! Ook tussen de lakens kan je een enorme boost verwachten. Lucky you ;-)!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Dit sterrenbeeld heeft zich de afgelopen weken veel gericht op hun carrière. Misschien heb je daardoor wel minder tijd gehad voor de liefde. Maar nu merk je dat je daar toch wel weer aan toe bent. Als je al in een relatie zit, dan zul je merken dat er nieuwe gevoelens zullen ontstaan voor je lover. En als je vrijgezel bent is dit weekend het juiste moment om op zoek te gaan naar die romantiek. Misschien vind je deze wel op een feestje op of een festival waar je zomaar die ene speciale persoon ontmoet.

Lees ook:
Deze 4 sterrenbeelden blijven liever vrijgezel

Vissen | 19 februari – 20 maart

Jij hebt deze week al behoorlijk wat geluk gehad en dat wordt dit weekend dus alleen nog maar meer. Op dit moment kan jij alles aan, want de sterren staan aan jouw zijde dit keer, Vissen. Al je problemen zullen dit weekend als sneeuw voor de zon verdwijnen. En dat niet alleen, ook komt er veel liefde op je pad de komende dagen. Misschien ga je wel op een romantische date met je lover? Of leer je een nieuw iemand kennen die veel romantiek zal brengen in je leven.