Astrologie

Déze sterrenbeelden zijn enorm perfectionistisch

Danique
sterrenbeelden-perfectionistisch

Elk sterrenbeeld heeft zo wel zijn slechte en goede eigenschappen, over dit karaktertrekje zijn we nog niet helemaal uit of dit positief of negatief is. Déze 5 sterrenbeelden zijn namelijk enorm perfectionistisch! 

Ram | 21 maart – 19 april

Een Ram is natuurlijk een vuurteken, zij staan helemaal in het teken van actie en ambitie. Zij zijn geboren leiders en hebben altijd een groot specifiek doel voor ogen. Ze zijn dus hartstikke ambitieus, maar dat betekent ook dat ze hele hoge verwachten hebben van zichzelf en anderen. Dit is te merken in hun schoolwerk, bij hun baantje maar ook in hun persoonlijke leven. Is een vriendin van jou Ram en zie je dat ze hard aan het werken is voor een doel? Doe dan een stapje op zij of schiet te hulp, maar weet dan wel dat je vurige feedback kan verwachten!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Zoals we allemaal wel weten staat een Leeuw graag in het middelpunt van de aandacht. Maar naast al deze need for attention, willen ze ook overal de beste zijn. Dit uit zich niet in het halen van goede cijfers of uitblinken op de werkvloer. Maar bij Leeuwen gaat het meer om de verbetering van hun eigen persoonlijkheid. Ze zijn continu bezig met zichzelf te verbeteren op social vlak en willen ook veel vrienden maken. Populariteit zien zij als succes!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan weet iedereen in jouw omgeving dat jij thuis hoort in dit rijtje. Jij bent misschien wel het meest perfectionistische sterrenbeeld van de dierenriem. Je bent georganiseerd en je hebt een sterke mening. Wanneer je samen moet werken in groepsverband, ben jij vaak degene die de leiding neemt en het werk van je medestudenten ‘verbeterd’. Ze zijn kritisch, maar weten wel op de juiste manier feedback te geven. Je zal niet zomaar worden afgekat door een Maagd, maar ze willen wel dat alles op hun manier gaat.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Bij Schorpioenen is dit karaktertrekje zowel positief als negatief. Mensen met dit sterrenbeeld zijn erg gefocust op detail en hebben hier dus ook een heel goed oog voor. Dit kan resulteren in te laat inleveren van werk en het missen van deadlines. Ze zijn namelijk nooit klaar! Ze vinden dat alles altijd beter kan en nemen hier dan ook ruimschoots de tijd voor. Met een Schorpioen op de werkvloer weet je dat je altijd het beste werk krijgt aangeleverd, alleen kan het een dagje of twee langer duren!

Lees ook:
Déze serie vind je het allerleukst volgens je sterrenbeeld

Steenbok | 22 december – 19 januari

Een Steenbok doet er alles aan om alle ‘wat als’ vragen uit zijn of haar hoofd te werken. Zij nemen het zekere voor het onzekere en zorgen dat er niks mis kan gaan tijdens een plan of project. Dit geldt zowel op de werkvloer als in het privéleven van dit sterrenbeeld. Hardwerken en leren van je fouten, dat is hoe je een Steenbok het beste kan omschrijven. Zij stoten zich nóóit twee keer aan dezelfde steen en verwachten van de mensen in hun omgeving hetzelfde. Hierdoor kunnen ze soms wat bot en uit te hoogte overkomen als iemand wel een keer een foutje maakt.

Beeld: pinterest