Astrologie

Deze sterrenbeelden passen het allerbeste bij elkaar

Hoe goed passen jij en je crush bij elkaar? Misschien heb jij al een relatie en wil je graag even checken of dit nu echt written in the stars is. Wij hebben de beste matches op basis van sterrenbeelden uitgezocht. Wil jij juist weten met wie jij niet moet gaan daten. Dat lees je ook hier!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok is het meest toegewijde en evenwichtige sterrenbeeld. Als Steenbok voel jij je aangetrokken tot zelfverzekerde, kalme, goed geklede en goed gemanierde mensen. Daarom is de Schorpioen jouw perfecte match. Jullie voelen elkaar precies aan, vullen elkaar aan en hebben super soepel contact met elkaar! Met de Waterman kun jij misschien beter niks beginnen. Als Steenbok hou jij van aandacht en de Waterman geeft die ook graag, maar verdeelt deze aandacht superveel en dit vind jij minder tof. Dit zorgt voor botsingen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman is erg origineel, interessant en behoort tot de aardigste mensen op aarde. Jij zit als Waterman vaak in een tweestrijd, want aan de ene kant wil jij graag een relatie, maar aan de andere kant wil jij ook graag vrijheid. Watermannen krijgen het daarom benauwd in een te intieme relatie. Tweelingen is daarom de perfecte match voor jou! Jullie geven elkaar ruimte en praten meestal eerst frustraties uit voordat deze tot heftige ruzies uitlopen, daarom passen deze sterrenbeelden perfect bij elkaar. Vissen is totaal niet de match voor jou. Zij zijn super gevoelig en jij als Waterman kan soms lomp uit de hoek komen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn het meest mysterieus, maar ook het meest romantische sterrenbeeld, oeh la la! Met jullie is er nooit en tekort aan romantiek in een relatie. Het liefst laat jij je partner de hele dag weten dat ze rondspoken door jullie hoofd. De perfecte match is daarom Stier, want Stieren waarderen dit gedrag van Vissen heel erg. De Leeuw en Boogschutter zijn voor jullie iets te direct en hard, dus dit werkt niet zo goed samen.

Ram (21 maart – 19 april)

Met Ram als sterrenbeeld ben jij eigenwijs, ietwat ongeduldig en een echte leider. Stilzitten is jouw ding niet. Daarom is de perfecte match voor dit sterrenbeeld het sterrenbeeld Tweelingen. Tweelingen is namelijk een actief sterrenbeeld, dus de Ram verveelt zich nooit met Tweelingen als partner. Een relatie met Kreeft of Vissen is een absolute no-go. De Kreeft en Vissen zijn gevoelige sterrenbeelden. Dit verschil met jou als koppige Ram is dus te groot en zorgt voor conflicten.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier is heel fysiek. Ze zijn op zoek naar een betrouwbare relatie, vaak met duidelijke afspraken. Geen nonsens of om elkaar heen draaien. Als Stier ben jij ook erg geneigd om lichamelijk contact op te zoeken. Handjes vasthouden, veel intimiteit en knuffels zijn dingen die een stier graag terugziet in een relatie. Daarom passen Stieren perfect bij de sterrenbeelden Maagd of Steenbok. Een relatie met een Boogschutter of Leeuw is niet waar jij naar op zoek moet gaan. Zij hebben soms de neiging kwetsende dingen te zeggen en dit vervolgens zo weer te vergeten, terwijl de Stier niet zomaar vergeet en vergeeft. Grote kans dus dat jullie uit elkaar groeien.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Heb jij als sterrenbeeld Tweelingen, dan ben jij het meest gelukkig als je omringd bent door je vrienden. De Waterman voelt zich daar net zo over, een echte match made in heaven dus. Wel zijn Tweelingen een stuk sneller overbelast, en trekken zich dan het liefste terug voor wat alone-time. Een super aanhankelijk sterrenbeeld zoals de Kreeft is dus niet zo geschikt als jouw partner.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft zit vol liefde, is ontzettend zorgzaam en vooral standvastig. Hierdoor hebben jullie soms moeite met het loslaten van vergane relaties. Het is soms toch echt tijd om die ex los te laten en move on! Jullie perfecte match is dan ook de Stier. Stieren houden totaal niet van veranderingen en zijn dus echt in voor een langdurige relatie. No need voor verlatingsangst, ze zijn namelijk ook nog is super trouw. Precies wat jij als Kreeft nodig hebt dus. Sommige sterrenbeelden hebben veel meer behoefte aan wat vrijheid, en deze zijn dan ook geen match voor de Kreeft. Zoals een Boogschutter.

Leeuw  (23 juli – 22 augustus)

Jij als Leeuw gedraagt zich graag lekker jong, en houdt dan ook van mensen die ook zo in het leven staan. De Schorpioen is daarom echt een match voor jullie. In jullie relatie staat eerlijkheid voorop, want dit vinden jullie beiden mega belangrijk. Samen staan jullie sterk en gaan jullie volledig voor wat je op dat moment voor ogen hebt. Leeuwen kunnen maar beter niks beginnen met andere Leeuwen want dit leidt alleen maar tot ontzettend veel discussies!

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd doet nooit iets overhaast en is mega voorzichtig. Jullie denken altijd twee keer na voordat jullie iets doen of zeggen. Vissen zijn daarom echt de ultieme partner voor jullie. Vissen zijn super in luisteren en dat waardeert een Maagd in een relatie. Ook proberen jullie beiden de relatie nooit te overhaasten. Alles op jullie eigen tempo. Jij als maagd zoekt veiligheid bij zo’n zorgzaam sterrenbeeld als Vissen. Boogschutter en Waterman zijn iets te onvoorspelbaar en daarom geen match voor de Maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal is het verleidelijkste sterrenbeeld, niemand kan jullie charmes weerstaan. Hierdoor worden jullie wel wat kieskeurig, misschien zelfs iets te. De Ram is een zeer goede match, vooral in bed is er een goeie spanning tussen jullie. Jullie voelen je tot elkaar aangetrokken. Ondanks dat jullie zowat tegenpolen zijn van elkaar, is dit een echt geslaagde match. Weegschaal en Maagd zijn geen match, als Weegschaal ga jij er graag op uit en de Maagd heeft hier totaal geen zin in. No way!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ondanks dat de Schorpioen best een tikkeltje jaloers is, zijn jullie ontzettend hartstochtelijk. De Steenbok is een super geschikte partner voor jullie. De Steenbok is namelijk super toegewijd, integer en trouw, daardoor kan de Schorpioen zich niet anders dan veilig voelen bij een Steenbok. Die jaloezie is nergens voor nodig dus! Twee Schorpioenen hebben nóg meer moeite met vertrouwen. Dit kan leiden tot onzekerheid en ruzie in een relatie. Don’t date them dus!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn altijd positief, jullie geloven vaak dat bijna alles mogelijk is en haalt het beste uit elke situatie. Vol doorzettingsvermogen betreden jullie zelfverzekerd een relatie dus. Het is echt heel belangrijk voor de Boogschutter dat jullie partner eerlijk, ontspannen en vooral gezellig is. Komt dat even goed uit, want Tweelingen zijn precies dat. Daten maar! Jullie botsen wel met de Vissen. Jullie zijn geneigd om te hoge verwachtingen van elkaar te stellen. Oops!

Beeld: netflix