Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden houden heel erg van opruimen

sterrenbeelden-opruimen

Ben jij net zo een clean freak als Monica Geller in Friends? Of ben jij eerder Rachel, die overal een zooi achterlaat? Misschien heeft het wel alles te maken met de dag dat je geboren bent. Deze sterrenbeelden houden namelijk heel erg van opruimen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Dit had je als Maagd waarschijnlijk wel aan zien komen. Je bent van nature georganiseerd en altijd bezig met de kleinste details. De weg naar jouw hart? Een mappenstructuur op alfabetische volgorde. Amazing! Niet alleen de kasten in het kantoor moeten netjes op een rij, maar het liefste staat de voorraadkast in de keuken ook nog op kleur of alfabet. Alles heeft zijn eigen plekje en daar moet het voorwerp ook altijd weer terugkomen. Dit heb je niet alleen met spullen, maar je houdt je ook heel goed aan een dagelijkse routine. Hoe meer structuur hoe beter!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn op een hele andere manier georganiseerd. Zij zijn echte aanpakkers! Wanneer er iets opgeruimd moet worden, dan is binnen een dag het hele huis spik en span. Troepjes worden weggegooid en maar weinig sentimentele spulletjes blijven bewaard. Opgeruimd staat netjes! Jij houdt er niet van om spullen te verzamelen en bewaart alleen items die nuttig en nodig zijn in de woning. Dit geldt ook voor het archief in de computer. Alles staat in de juiste map en oude e-mails gaan meteen de prullenbak in!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De woning van een Weegschaal ziet er altijd netjes uit, omdat dit sterrenbeeld zo erg van opruimen houdt. Maar het heeft er vooral mee te maken dat jij van de aesthetic houdt. Je vindt het heerlijk om je kamer zo nu en dan hélémaal te verbouwen. Alles moet matchen en daar hoort troep niet bij natuurlijk. Dit luchtteken kiest liever iets moois boven iets functioneels, dus het kan soms een uitdaging zijn om iets netjes op te bergen. Maar dit lukt een Weegschaal als geen ander!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Dit is waarschijnlijk een sterrenbeeld die je niet in het lijstje had verwacht. We get it! Vissen worden eerder als chaotisch omschreven, dan neat freaks. Toch weten zij hun ruimte altijd heel erg op orde achter te laten. Ze houden niet zozeer van opruimen en schoonmaken, maar bergen de spullen die ze hebben gebruikt altijd weer op dezelfde plek op. Zo houd je het altijd netjes! Dit waterteken vindt het leuk om kleine doosjes, kistjes en andere stationary te kopen. Zo krijgt alles een eigen plekje en weten ze precies waar het terug moet!