Astrologie

Early birds: deze sterrenbeelden zijn échte ochtendmensen

sterrenbeelden-ochtendmensen

Sommige mensen springen om 06:00 uur enthousiast hun bed uit om de dag te beginnen, terwijl anderen eerst drie grote koppen koffie nodig hebben om op te starten. En dat heeft dus alles te maken met de stand van de sterren, want déze drie sterrenbeelden zijn echte ochtendmensen!

Maagd |23 augustus t/m 22 september

De Maagd hoort absoluut thuis in het rijtje van sterrenbeelden die échte ochtendmensen zijn. Dit sterrenbeeld is namelijk onwijs perfectionistisch en houdt er niet van om tijd te verspillen. Ze houden daarom ook niet van uitslapen. De avond van tevoren bedenken ze alvast een to-dolijstje met dingen die de volgende dag gedaan moeten worden. Vervolgens beginnen ze de ochtend rustig en ontspannen, om de rest van de dag te kunnen knallen.

Boogschutter | 22 november t/m 21 december

Ook de Boogschutter hoort écht thuis in dit rijtje van ochtendmensen. Dit sterrenbeeld begint de dag het liefst zo vroeg mogelijk. De Boogschutter voelt zich helemaal thuis in de natuur. Daarom genieten ze ook van het moment dat er in de ochtend nog niemand op straat is. Ze beginnen de dag het liefste in alle rust met een heerlijke kop koffie en daarna een lange wandeling bij zonsopgang. En daarvoor komen ze dan ook maar al te graag vroeg hun bed uit.

Lees ook
Dit is jouw zwakste punt in een relatie volgens je sterrenbeeld

Steenbok | 22 december t/m 19 januari

En als laatste zijn ook Steenbokken échte ochtendmensen. En dat zal je misschien niet helemaal verbazen, want Steenbokken zijn onwijs ambitieus. Ze hebben iedere dag een drukke planning en worden dan ook heel onrustig als ze in bed blijven liggen terwijl er nog genoeg te doen is. Zodra de wekker gaat staan ze gelijk naast hun bed. Hun motto is dan ook ‘de vroege vogeltjes vangen de worm’. Zodra de Steenbok wakker is, gaan ze direct aan het werk. Meestal zijn ze tegen de middag klaar en hebben ze dan niks meer aan hun hoofd. Dan is het dus voor hun tijd om – eindelijk – te ontspannen!

Beeld: Pinterest