Astrologie

Met deze 3 sterrenbeelden kun je beter niet gaan samenwonen

sterrenbeelden-samenwonen

Als jij met iemand gaat samenwonen, wil je natuurlijk wel een fijne huisgenoot. Iemand die netjes is, boodschappen doet, af en toe kookt en een fijne sfeer meebrengt. Samenwonen kan erg leuk zijn, maar deze drie sterrenbeelden zijn niet bepaald de beste huisgenoten.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het sterrenbeeld Maagd staat erom bekend ontzettend perfectionistisch en superopgeruimd te zijn. Goed nieuws, horen we je denken. Maar dit is dus een ontzettend vooroordeel over dit sterrenbeeld, die niet klopt. De Maagd is namelijk hartstikke chaotisch in hun hoofd, en dus ook in huis. Ze verzamelen allerlei prullaria die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben. Als je dus met een Maagd samen gaat wonen, kun je je voorbereiden om een hele hoop boeken, cd’s, foto’s, souvenirs die alle ruimte zullen innemen. Daarom is dit ook een van de sterrenbeelden waar je beter niet mee kunt gaan samenwonen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Met Tweelingen samenwonen is eigenlijk een beetje eenzaam. Tweelingen zijn ontzettend sociaal en zijn daarom eigenlijk nooit thuis. Erg ongezellig dus, om mee samen te wonen. Wanneer ze dan wel een keer thuis zijn, zijn ze daar alleen om even bij te komen. Dan hebben ze dus geen energie om gezellig met jou te praten of samen boodschappen te doen. Dan kun je dus net zo goed alleen gaan wonen! Maar dat is ook weer zo saai…

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Mocht je met een Weegschaal willen samenwonen, moet je er rekening mee houden dat dit erg benauwend kan zijn. Heb je zelf ook het sterrenbeeld Weegschaal? Dan kun je juist wel goed met een andere Weegschaal gaan samenwonen. Dit sterrenbeeld hecht namelijk veel waarde aan een warm en veilig thuis, waar veel qualitytime met elkaar wordt doorgebracht. Samen een spelletje doen of film kijken. Ze zitten overal bovenop en willen dan ook continue kijken wat er beter kan tijdens het samenwonen. Heel benauwend dus! Vandaar dat ze in ons lijstje staan met sterrenbeelden waarmee je beter niet kunt gaan samenwonen.

Beeld: netflix