Astrologie

Met deze 4 sterrenbeelden ga je liever niet op vakantie

sterrenbeelden-niet-op-vakantie

De sterren helpen ons niet alleen om onszelf beter te leren kennen, maar ook om ons te waarschuwen. Als je van plan bent om met je beste vriendin op vakantie te gaan, check dan eerst even of je wel écht met haar op vakantie wil gaan. De volgende vier sterrenbeelden kan je namelijk beter thuislaten. Ai!

Stier | 20 april – 20 mei

Ondanks dat Stieren matchen met veel verschillende sterrenbeelden, kan je er beter niet mee op vakantie gaan. Het moment dat het vliegtuig opstijgt, kunnen er alleen nog maar dingen fout gaan. Stieren zijn zelf niet de allerbeste in het plannen en organiseren van een reisje, maar wanneer er iets anders loopt dan gehoopt tijdens de trip, is het jouw schuld. Een Stier gaat graag op zoek naar iets om over te zeuren op vakantie en daar wil je niet de hele week mee opgescheept zitten, toch?!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen hebben een beetje dezelfde trekjes als Stier, maar zij plannen alles wél zelf. De planning is strak en daar moet aangehouden worden! Kom je een dag te laat je bed uit of duurt het klaarmaken een paar minuutjes langer dan verwacht? Hoe dan ook, je krijgt het te horen van ze! Ook zij zijn lastig in het afwijken van het originele plan en zijn daarna nog maar moeilijk op te vrolijken.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagden zijn vaak perfectionistisch en niet snel tevreden. Dit geldt niet alleen voor hun eigen werk, maar ze hebben ook genoeg kritiek op jou. Door deze eigenschap is dit aardeteken een van de sterrenbeelden waar je beter niet mee op vakantie kunt gaan. Er is altijd wel iets aan te merken op het restaurant, het hotel of zelfs het vervoer ernaartoe. Als je niet met een zeurende Rob Geus op vakantie wil gaan, dan raden we aan om een andere vriendin te kiezen voor de girlstrip 😉

Lees ook:
Dit zijn jouw plannen deze zomervakantie volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

Denk even twee keer na voordat jij iemand meeneemt met het sterrenbeeld Vissen. Dit emotionele en gevoelige waterteken kan snel van moods veranderen en een grijze wolk met zich meedragen op de trip. Is er op dag één iets fout gegaan of heeft de receptioniste iets gemeens gezegd? Dan kan Vissen dit voor de hele reis niet loslaten en dan moet jij alles op alles zetten om hen weer aan het lachen te krijgen. Klinkt als een hele klus!

Beeld: pinterest