Astrologie

Deze sterrenbeelden kunnen zelfs op vakantie niet ontspannen

sterrenbeelden-niet-ontspannen-op-vakantie

Het doel van een vakantie is natuurlijk dat je er even lekker tussenuit gaat om de stress van het dagelijks leven los te laten. Maar helaas, niet iedereen is hier even goed in. Deze vier sterrenbeelden kunnen zelfs op vakantie niet ontspannen.

Ram (21 maart – 19 april)

Ram, op vakantie gaan klinkt voor jou nog lang niet zo relaxend als het hoort te zijn. Begrijp ons niet verkeerd hoor, je kan echt wel genieten van heerlijke dagjes aan het strand onder de warme zon. Maar toch vind jij het heel lastig om de spanning van thuis los te laten. Het enige waar je aan kan denken is alle taakjes die opstapelen en de ongeopende e-mails waar er alleen maar meer van komen. Heel begrijpelijk dat je dit moeilijk vindt. Voor jou is het misschien een idee om je telefoon en laptop gewoon helemaal uit te zetten. Of in ieder geval, de meldingen van je inbox tijdelijk dempen. Zo kun je echt even loskomen en genieten van je welverdiende vakantie.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Bij jou is het probleem niet zo zeer dat je niet kan ontspannen op vakantie, Tweelingen. Dit kun jij namelijk wel, het probleem ligt ergens anders. Namelijk bij het boeken. Je moet over zóveel dingen nadenken: vervoer, tickets boeken, hotels, activiteiten. Een vakantie is voor jou helemaal geen manier om te ontspannen. If anything geeft dit je alleen maar meer stress! Nee hoor, jij vermaakt je wel met leuke uitjes in Nederland. Groot gelijk.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Wanneer jij iets doet, dan doe je het goed, Maagd. Dit geldt ook voor wanneer jij op vakantie gaat. Zodra je je bestemming hebt uitgekozen, wil je direct álles meemaken. Stel, je gaat naar Parijs, dan wil je per se de Eiffeltoren, Arc de Triomph, Seine, Notre-Dame en het Louvre zien. Om dan nog maar niet eens te beginnen over alle leuke cafeetjes en restaurantjes die je wilt bezoeken. Jij hebt geen rust gehad totdat je álles van je lijstje hebt gestreept. Probeer dat een klein beetje los te laten. Vakantie is om te ontspannen en dat vergeet jij nog wel eens door je perfectionisme.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je wilt iedere dag leuke activiteiten ondernemen en houdt er niet van om op één plek te blijven, Boogschutter. Een relaxdagje zit er voor jou niet in; hier krijg jij juist stress van. Daarom helpt het voor jou om van locatie te wisselen. Ga je twee weken op vakantie? Boek dan minstens drie verschillende hotels op verschillende plekken van je bestemming. Zo voorkom je dat je een opgesloten gevoel krijgt in je hotelkamer.

Beeld: Pinterest