Astrologie

Deze sterrenbeelden kosten je iets meer moeite in een relatie

sterrenbeeld-moeite-relatie

Het ene sterrenbeeld is iets gevoeliger en heeft meer behoefte aan aandacht en bevestiging dan de ander. Of is juist meer geneigd om naar het gras van de buren te kijken. Of is gewoon niet zo goed in confrontaties en meningsverschillen. Hoe je het ook wendt of keert; elk sterrenbeeld is anders en daarom hebben wij even de drie sterrenbeelden verzameld die je nét iets meer moeite gaan kosten in een relatie.

Deze sterrenbeelden kosten je iets meer moeite in een relatie

Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen. Ieder mens is anders, maar sterrenbeelden hebben af en toe gewoon veel over je persoonlijkheid te zeggen. Hier gaan we dan; deze wat meer sensitieve sterrenbeelden kosten je, om welke reden dan ook, vaak iets meer moeite als je in een relatie met ze zit.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is absoluut de meest gevoelige van de dierenriem. Dit zijn echte dagdromers, die vaak genoeg dromen van de perfecte partner ofwel the one. Ook zijn Kreeften vaak wat meer onzeker dan de andere sterrenbeelden, dus deze dingen kunnen nog wel eens voor problemen in een relatie zorgen. Ze hebben vaak iets meer bevestiging nodig van hun partner. Maar goed, als je ze het gevoel geeft dat ze bij je terecht kunnen met alles, heb je ook de meest loving partner ooit aan de haak geslagen.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen hebben een immer veranderende mood. Het ene moment zijn ze enorm liefdevol en stromen ze over van geluk, maar het volgende moment kunnen ze net zo goed twijfelen aan alles en in een enorme neerwaartse spiraal zitten. Wat ze dan nodig hebben? Stabiliteit.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Ook de Waterman hoort in dit rijtje thuis. De buitenkant mag dan immer positief zijn, aan de binnenkant vindt er vaak heel veel plaats en gaan er enorm veel emoties schuil. Ze laten hun emoties niet graag zien en dit kan als partner soms wel moeilijk zijn. Ben je eenmaal binnen en heeft iemand met het sterrenbeeld Waterman door dat hij of zij op je kan bouwen? Dan komt de echte Waterman naar boven en is die ‘harde’ buitenkant verleden tijd.

Beeld: instagram @negin_mirsalehi