Astrologie

Oeh la la: met deze drie sterrenbeelden heb jij de meeste aantrekkingskracht

sterrenbeelden-aantrekkingskracht-2

Het is erg vervelend als je elkaar super leuk vindt, maar er gewoon geen klik ontstaat. Zoek niet verder en kom er vandaag achter met wie je de spark wel zal voelen. Het zal zeker niet voor iedereen gelden die je tegenkomt, maar met deze drie sterrenbeelden heb jij de meeste aantrekkingskracht.

Ram (21 maart – 20 april)

De Leeuw en Boogschutter hebben veel met Rammen gemeen, niet zo gek dus dat ze het goed met elkaar kunnen vinden. Alle drie de sterrenbeelden zijn gepassioneerd, onafhankelijk en hebben een enorme levenslust. De Ram heeft een zwak voor het leiderschap van de Leeuw en geeft zich hier dan ook graag aan over. Bij de Boogschutter is het juist de spontaniteit die de Ram zo interessant vindt!

Ook het sterrenbeeld Weegschaal kan de vlam ontsteken tussen hen en de Ram. Weegschaal geniet heel erg van het felle vurige karakter van de Ram. De uitgesproken personality van de Ram werpt een Weegschaal helemaal ondersteboven!

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren en Schorpioenen zijn de levende bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken. Wanneer deze sterrenbeelden elkaars aandacht vangen, zijn ze niet meer los te krijgen. Een Stier is enorm sensueel, terwijl een Schorpioen hartstikke dominant is. Match made in heaven, right?

Juich maar niet te vroeg Schorpioenen! Want de Kreeften en Maagden zitten jullie op de hielen. De Stier heeft behoefte aan het comfortabele en warme karakter van de Kreeft. En daarnaast vinden zij de strakke routine van de Maagd ook heel fijn.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen en Boogschutter, voor sommigen misschien een iet wat onlogische combinatie, maar niets is minder waar! Ondanks dat de Tweelingen soms verdwalen in oog voor detail en de Boogschutter liever het grote plaatje bekijkt, betekent niet dat dit geen goed duo is! Door de enorme aantrekkingskracht die de Boogschutter voelt bij Tweelingen, kunnen zij de wereld aan.

Ook de Maagd en intellectueel teken Waterman zijn erg geïnteresseerd in de Tweelingen. Beide sterrenbeelden willen altijd iets bijleren en Tweelingen is degene die het graag aan je uitlegt!

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Natúúrlijk voelen de twee meest emotionele tekens uit de dierenriem zich aangetrokken tot elkaar, Vissen en Kreeft. Terwijl Kreeft wordt aangestuurd door de maan, heerst Neptunes over Vissen. De zorgzaamheid en emoties van een Kreeft vult het dromerige karakter van de Vis heel goed aan.

Steenbok houdt ook van die zachte, verzorgende kant van de Kreeft. En de Tweelingen het woest aantrekkelijk vindt om zijn of haar hart te kunnen luchten bij het sterrenbeeld.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Iedereen voelt zich wel eens aangetrokken tot het energieke karakter van een Leeuw, maar de Ram al helemaal! Beiden vinden ze plezier maken enorm belangrijk en zijn de tekens ook erg spontaan van nature. Ram vindt het indrukwekkend, en vooral sexy, dat een Leeuw met één blik iedereens aandacht kan trekken. Hot!

Ook de Waterman en Boogschutter willen de aandacht van de Leeuw. De down-to-earth Waterman leert de Leeuw minder egocentrisch te zijn. En de grappen van Boogschutten maken de Leeuw altijd aan het lachen.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Het sterrenbeeld wat zich instantly voelt aangetrokken tot Maagd, is Schorpioen. De directe aantrekkingskracht werkt altijd goed. Maagd voelt zich hier aan het begin misschien ietsjes geïntimideerd door, maar dit is zeker niet geen slecht gevoel. De Schorpioen is een erg dominant teken en Maagd wordt maar al te graag gedomineerd. Oeh la la!

Een ander waterteken uit dit rijtje is Vissen. Dit sterrenbeeld voelt ook direct een onverklaarbare aantrekkingskracht tussen hen en Maagden. Bij Steenbok valt het wel uit te leggen, zij zijn vooral geïnteresseerd in de ambitieuze en praktische kant van het sterrenbeeld.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Tweelingen en Stieren vinden de Weegschaal véél meer dan interessant. Tweelingen is een net zo flirterig teken als een Weegschaal. Er wordt alleen maar heen en weer geflirt tussen die twee! Ook de Stier heeft overeenkomsten met het sterrenbeeld, deze twee houden namelijk allebei enorm van romantiek en luxe.

De Ram is het derde teken wat zich enorm voelt aangetrokken tot Weegschaal. De vurige Ram heeft namelijk behoefte aan de rust en harmonie van een Weegschaal.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Zoals hierboven al beschreven is de aantrekkingskracht tussen Maagd en Schorpioen enorm. Waar in relaties met andere sterrenbeelden de Schorpioen altijd te dominant is, weet de Maagd precies hoe hij of zij dit moet aanpakken.

Stier en Kreeft zijn beide ook enorm gefascineerd door de natuurlijke aard van het sterrenbeeld. Waar Kreeft en Schorpioen meer een klik op emotioneel vlak hebben, is het bij de tegenovergestelde tekens Stier en Schorpioen juist op een seksueel vlak!

Boogschutter (23 november – 22 december)

Ram en Leeuw zijn net als Boogschutter vuurtekens. Alle drie gaan deze door het leven zonder te piekeren over kleine dingen, ze genieten van het nu. Zo zijn deze tekens dan ook een hele goede match op seksueel gebied.

Bij Tweelingen is de connectie iets dieper met de Boogschutter. Tweelingen wil het sterrenbeeld beter leren kennen en wilt graag ontdekken of er kans is op een relatie samen.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Stier lovessss Steenbok! Doordat jullie beide aardtekens zijn, hebben jullie veel dezelfde waarden en eigenschappen. Stier vindt stabiliteit enorm belangrijk en is daardoor ook erg aangetrokken tot de carriere van de Steenbok.

Ondanks dat Kreeft en Maagd wat gevoeligere tekens zijn, voelen zij zich net zo aangetrokken tot Steenbok’s zakelijke karakter als Stier.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Tweelingen is zeer onder de indruk van de vrije geeft en het mystieke karakter van Waterman. De wilde kant van Tweelingen komt in het bijzijn van dit sterrenbeeld naar boven. De twee kunnen uren blijven kletsen over de meest uiteenlopende dingen. Wie weet waar de avond nog naar toe gaat!

Ook de dromerige Vissen vindt die mysterieuze trekjes van de Waterman enorm exciting. De zelfverzekerde Leeuw voelt zich aangetrokken door de uniekheid van de Waterman.

Vissen (19 februari – 2o maart)

Oeh, het perfecte duo, Kreeft en Vissen. Want ja hoor, allebei deze sterrenbeelden voelen zich aangetrokken tot elkaar. Met jullie romantische karakter zijn jullie beide op zoek naar een soulmate, iemand om een diepe connectie mee te creëren

Vissen heeft weer geluk, ook Maagd is net zo geïnteresseerd in hen als Vissen in Maagd. De aantrekkingskracht tussen deze tegenpolen is niet te houden. Het waterteken Schorpioen is een sterrenbeeld wat jou simpel weg, gewoon snapt. Schorpioen wil naar al jouw dromen en verhalen luisteren.

Bron: PinterestBeeld: the vampire diaries