Astrologie

Ka-ching! Déze sterrenbeelden winnen het vaakst de loterij

sterrenbeelden-loterij-winnen

De kans om een grote geldprijs te winnen is misschien niet héél groot. Maar mensen met deze sterrenbeelden hebben wel een streepje voor! Toch leuk om te kijken of je hier tussen staat ;-).

Sterrenbeelden winnen de loterij

Deze uitslag is voor de verandering niet alleen gebaseerd op de kennis van de sterren, maar ook op harde feiten en statistieken. Als je meedoet aan de loterij, dan weet je dat de kans niet heel groot is dat je er met een enorme geldprijs vandoor gaat. Toch is het goed om te weten dat de volgende sterrenbeelden de meeste kans hebben op het winnen van de loterij. Dan weet je zeker of je voor niets aan het meespelen bent, of dat er tóch nog een kleine hoop is voor die miljoenen.

Het Duitse bedrijf Lotto24 heeft in 2022 onderzoek hiernaar gedaan. Uit dit onderzoek is gebleken dat wel 13 procent van de loterijwinnaars het sterrenbeeld Tweelingen had. Lucky bastards! Deze winnaars namen allemaal €100.000 in ontvangst! Op de tweede plek, met 10 procent, staat het sterrenbeeld Ram. Zij mogen zichzelf dus ook geluksvogels noemen. Hierna volgen de sterrenbeelden Leeuw en Kreeft, zij maken dus ook een grote kans in het winnen van de loterij. Maar hier houdt het onderzoek nog niet op!

Lees ook:
Déze 4 sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd in de slaapkamer

Stier | 20 april – 20 mei

Ondertussen hebben we al vier sterrenbeelden benoemd die de meeste kans maken op het winnen van de loterij. Maar deze cijfers zijn alleen van 2022, en Lotto24 heeft ook gekeken naar de afgelopen vijf jaar. Interesting! Hieruit is gebleken dat het sterrenbeeld Stier de grootste geluksvogel is! Zij hebben de afgelopen jaren dus het meeste succes gehad met de loterij. Of dit nu om grote of kleine bedragen ging is niet bekend, maar een extra tientje in de portemonnee is ook fijn, toch 😉

Beeld: pinterest