Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden blijven liever vrijgezel

sterrenbeelden liever vrijgezel

Sommigen kunnen niet wachten om de ware tegen het lijf te lopen, maar anderen blijven toch liever single. Als vrijgezel hoef je namelijk veel minder rekening te houden met een ander en deze vier sterrenbeelden vinden dat heerlijk.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen is een van de sterrenbeelden die liever vrijgezel blijft. Tweelingen hechten heel veel waarde aan hun vrijheid en willen niet dat iemand dat van ze afpakt. Zij zullen zich dus ook niet snel hechten aan één persoon. Het is niet zo dat Tweelingen nooit in een relatie willen zitten, maar ze hebben vaak gewoon last van bindingsangst. Ze houden ervan om hun opties open te houden. Als je dus een Tweelingen aan de haak wil slaan, heb je véél geduld nodig. Gelukkig kunnen Tweelingen wel een hele goede partner zijn. Dit sterrenbeeld is creatief en heeft megaveel energie. Tweelingen zorgen er dus voor dat het nooit saai zal worden in de relatie.

De Boogschutter is een sociaal teken en heeft heel veel mensen om zich heen, maar in de liefde is de Boogschutter toch liever alleen. Boogschutters zijn altijd op zoek naar een nieuw avontuur en kiezen daarom graag voor zichzelf. Ben je toch van plan een Boogschutter aan de haak te slaan? Dan moet je ze kunnen verrassen. Boogschutters nemen graag hun tijd en hebben geen haast. Ze willen eerst hun eigen dromen waarmaken voordat ze tijd maken voor een nieuwe liefde. Maar zodra ze zover zijn, kunnen ze diepe gesprekken met je voeren en zullen ze altijd voor je klaar staan.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn vaak erg druk met hun carrière en hun studies. Ze hebben hun focus daar graag liggen en zijn ambitieus. Het kan soms wel jaren duren voordat een Steenbok over zijn gevoelens durft te praten. Het duurt dus heel lang totdat dit sterrenbeeld iemand in zijn of haar hart kan sluiten. Ze moeten daarnaast het gevoel hebben dat ze nog steeds controle hebben over hun leven. Dus mocht je geïnteresseerd zijn in een Steenbok, dan is het belangrijk dat je geduld hebt.

Lees ook: 
Deze 3 sterrenbeelden hebben het beste gevoel voor mode

Waterman | 20 januari – 18 februari

Watermannen zijn ook een van de sterrenbeelden die liever vrijgezel blijven. Het zijn eigenzinnige mensen en ze hebben een uitgesproken karakter. Ze worden hierdoor vaak verkeerd begrepen door hun omgeving. Dit maakt het voor een Waterman extra moeilijk om een band met iemand op te bouwen. Zij zijn op zoek naar iemand die hun echt begrijpt. Watermannen houden niet van spelletjes of mensen die liegen. Ze waarderen juist duidelijkheid en eerlijkheid. Daarnaast zijn ze ook erg op hunzelf, maar zodra je door hun muur heen bent, zijn ze de meest loyale partners ever.

Beeld: Pinterest