Astrologie

Déze sterrenbeelden vinden het moeilijk om hun liefde te uiten

Sterrenbeelden liefde uiten

Je kunt op veel verschillende manieren laten zien dat je van iemand houdt, maar het daadwerkelijk uitspreken is voor sommige een moeilijke stap. Déze vier sterrenbeelden vinden het moeilijk op hun liefde te uiten.

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman hoort zeker in het rijtje van sterrenbeelden die het lastig vinden om hun liefde te uiten. Jij vindt de ander de liefde verklaren overdreven en sentimenteel. Je weet dat je van iemand houdt, maar vindt het niet nodig om het telkens te benoemen. Je kiest ervoor om je liefde te uiten door activiteiten in te plannen met je lover en samen met elkaar tijd door te brengen. Toch kan het zeker geen kwaad om af en toe ‘ik hou van je’ te zeggen tegen je partner en je liefde voor de ander te uiten.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Je vindt het lastig om iemand te vertrouwen en daardoor zul je niet snel je liefde voor een ander uiten. Je wacht hiermee tot dat je zeker weet dat diegene je liefde waard is. Als je verliefd bent op iemand, ga je er voor de volle 100% voor, maar ‘ik hou van je’ zeggen gaat niet zo soepel. Toch uit je de liefde wel op een andere manier door middel van romantische avondjes weg en leuke cadeautjes.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Een Schorpioen is moeilijk te lezen en dit zie je ook terug in de manier waarop je je gevoelens uit. Doordat je zo mysterieus bent, kom je wat kil over. Dit is ontzettend jammer, want je hebt heel veel liefde om te geven. Het duurt alleen even tot je je volledig op je gemak voelt bij een ander. Maar zodra je iemand leuk vindt, verandert dit meteen. Je houdt ervan om bij je partner te zijn en bent een echte flirt. Het is dan ook een stuk makkelijker op je liefde te uiten en de woorden ‘ik hou van je’ uit te spreken.

Lees ook: 
Weekhoroscoop week 11! Dit hebben de sterren voor jou in petto

Boogschutter | 22 november – 21 december

Je vindt het erg lastig om je gevoelens te uiten, omdat je vroeger veel bent gekwetst in de liefde. Vroeger werd je snel verliefd en gaf je jezelf helemaal bloot, maar hierdoor ben je nu een stuk voorzichtiger geworden. Je bent bang om weer pijn gedaan te worden en uit daardoor minder snel je liefde voor een ander. Maar onthoud dat het uiteindelijk allemaal goed komt en je de ware ooit zal tegenkomen. En vind je het lastig om je liefde uit te spreken, probeer het dan op een andere manier te uiten.

Beeld: Pinterest