Astrologie

Deze sterrenbeelden kunnen liefde verwachten tijdens de herfst

sterrenbeelden-liefde-herfst

Geen lentekriebels, maar wel vlinders tijdens het komende herfstseizoen. Het wordt kouder, dus we kruipen het liefst zo dicht mogelijk tegen elkaar. Deze sterrenbeelden kunnen wel wat warmte verwachten, want zij gaan een hele romantische periode tegemoet.

Ram | 21 maart – 19 april

Het vuurteken Ram loopt al een tijdje tegen zijn eigen gedrag aan. Opgekropte emoties en negatieve energie. Bij de komst van het nieuwe seizoen, komt er ook eindelijk ruimte om deze gevoelens een plek te geven. Terwijl het buiten grauwer wordt, gaat in jouw hoofd juist het zonnetje weer schijnen. De singles gooien zich voor je voeten, maar loop niet te hard van stapel. Leer elkaar goed kennen en wie weet ben jij een van de sterrenbeelden die deze herfst de liefde van je leven vindt.

Stier | 20 april – 20 mei

Gooi het woordje ‘nee’ de deur uit en ga elke uitdaging aan. Het geluk kan je niet op deze herfst, Stier. Dus wat kan er gebeuren? De sterren hebben alleen maar mooie dingen voor je klaar staan. Als vrijgezelle Stier zal jij de liefde vinden in een onbekende hoek. Durf ‘ja’ te zeggen en dan zal er een hele mooie periode aankomen voor jou en je gloednieuwe lover.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Blaadjes dwarrelen van de bomen, maar de vlinders vliegen nog druk in de rondte. Zet je schap, want aan het einde van oktober kan jij een heleboel liefde verwachten. Helaas kunnen de sterren niet een precieze datum aangeven, maar trek je mooiste kleding aan en ga nog even snel langs de salon. Weegschaal, wees de beste versie van jezelf, want je weet nooit waar jij de prins op het witte paard zal tegenkomen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De herfst heeft na deze drie sterrenbeelden nog genoeg liefde over voor jou, Schorpioen. Het is al een hele tijd geleden dat jij zulke gevoelens hebt gehad voor een bijzonder persoon. Toch is het halverwege november tijd om hier wat mee te gaan doen. Dit waterteken kan niet alleen rekenen op een romantisch herfstseizoen, maar er komt ook heel wat passie, vuur en spanningen bij kijken. De temperaturen stijgen in de slaapkamer en jij bent nog wel een poosje met je hoofd in de wolken. Geniet ervan!

Beeld: netflix