Astrologie

Deze 5 sterrenbeelden zijn het leukste om mee op vakantie te gaan

sterrenbeelden-leukste-vakantie

Als je nog aan het twijfelen bent of je wel met die ene vriendin op reis wil gaan, dan is deze lijst voor jou. Met deze vijf sterrenbeelden zul jij gegarandeerd een fantastische vakantie beleven. Staat jouw bestie hier ook tussen, of kan je beter met je zus op vakantie gaan? De sterren vertellen het je!

Ram | 21 maart – 19 april

Zoals we inmiddels wel weten is het vurige sterrenbeeld Ram altijd wel in voor wat actie en spanning. Vandaar dat dit teken niet kan ontbreken tussen de sterrenbeelden die het leukste zijn op vakantie. Een Ram zie je niet snel in een all-inclusive aan het zwembad liggen heel de dag. Ze zijn continu op zoek naar uitdagingen en avontuur. Ze zoeken altijd het randje op en springen het liefst van de hoogste berg het water in. Bereid je dus voor een wilde rit als je met dit vuurteken op reis gaat, want het zal in ieder geval geen saaie trip worden!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het ene moment sta je in de allerhipste bar van de stad en een dag later blaas je het dak eraf op een van de gaafste festivals. Het is een uitputtende reis, maar met een Tweelingen aan je zijde kun je alles aan. Door hun sociale en nieuwsgierige karakter leren ze binnen no-time nieuwe mensen kennen en ontdekken ze de leukste plekken om naar toe te gaan. Houd je camera maar bij je, want je gaat heel wat herinneringen willen vastleggen tijdens dit uitstapje!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Waar Tweelingen en Ram graag risico’s nemen, staat een Leeuw daar wel anders in op vakantie. De luxe poezen nemen je graag mee op reis naar een glamoureuze bestemming. Denk bijvoorbeeld aan een tripje naar Ibiza of Dubai. Niets is voor hen te gek en ze zijn dan ook bereid om al hun spaargeld in twee weken uit te geven. Pak je mooiste outfits mee om te dineren in de duurste restaurants en geniet van alle lekkernijen die het land te bieden heeft.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Voor Boogschutters is vakantie de beste tijd van het jaar en dat maakt ze de leukste travel buddies die er zijn. Ze voelen zich vrij en inspireren je om uit je comfortzone te stappen. Boogschutters houden van natuur en doen er alles aan om zoveel mogelijk van de bestemming te zien. Ze deinzen niet weg van een lange hike door de bergen, maar vermaken zich ook door te kletsen met locals uit pittoreske dorpjes.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Ook met een Waterman kun jij een onvergetelijke trip maken. Dit sterrenbeeld is een geboren reisleider en heeft de hele reis uitgestippeld. Je hoeft je nergens druk om te maken, want Waterman weet precies wat ze aan het doen zijn! Heb je ooit wel eens in het vliegtuig terug naar huis gedacht: “Ik had dit en dit nog wel willen zien”? Die gedachte zal na dit avontuur zeker niet door je hoofd heen spoken. Ze zullen ervoor zorgen dat jij in alle verborgen baaitjes hebt gezwommen, de mooiste culturele hotspots hebt gezien en de heerlijkste gerechten hebt geproefd. Snel een ticket boeken, dus!

Tijd om te barbecueën! Dit is je favoriete gerecht van de BBQ volgens je sterrenbeeld.

Beeld: instagram @lexxhidalgo