Astrologie

Met deze sterrenbeelden is het lastig om vrienden te blijven

sterrenbeelden-lastig-vrienden

Heb jij nog steeds dezelfde vriendinnen als tien jaar geleden, of switch jij elke zoveel jaar van vriendinnengroep? Misschien heeft het wel te maken hun (of jouw) sterrenbeeld! Met déze sterrenbeelden is het lastig om lang vrienden mee te blijven.

Ram (21 maart – 19 april)

Is jouw beste vriend een Ram? Dan zal het je vast opvallen dat hij of zij nooit sorry zegt. Hebben jullie een langdurige ruzie, dan zal Ram de eerste zijn die er een punt achter zet. Puur om het feit dat hij of zij de eerste wil zijn en niet ‘gedumpt’ wil worden! Hoe lang je ook vrienden bent, een excuses van een Ram krijgen is een grote uitdaging.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Over het algemeen hebben Tweelingen wel een aardige babbel en kunnen ze in iedere situatie wel lekker kletsen. Toch vinden zij het lastig om contact te houden met hun vrienden. Of het nu 1-op-1 contact is of in een vriendengroep, een Tweelingen zet nooit de eerste stap. Hierdoor kan het voorkomen dat het contact verwatert en jullie uit elkaar groeien.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als Maagd vind je het lastig om mensen te confronteren wanneer je iets niet leuk vind. Zo kan het voorkomen dat jouw beste vriendin iets heeft gezegd waar jij boos om bent, maar dit niet durft toe te geven. Dit uit je naar de ander door diegene te ghosten of langzaam niet meer met ze om te gaan.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Ook met een Weegschaal is het erg moeilijk om vrienden te blijven. Dit komt doordat het sterrenbeeld een obsessie heeft met eerlijkheid. Zij weten dat hun brute eerlijkheid soms niet in het juiste keelgat kan schieten, dus houden ze liever hun mond en komt dit ongeïnteresseerd over naar de rest van de groep.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Met dit sterrenbeeld is het lastig om vrienden te blijven, omdat zij zich niet zo snel openstellen. Bij een Schorpioen kan het heel lang duren voordat zij hun gevoelens willen delen, waardoor het moeilijk is om een band op te bouwen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Boogschutter heeft het gewoonweg ‘te druk’ voor jou. Het is lastig om met dit sterrenbeeld af te spreken, want jullie schema’s matchen totaal niet met elkaar. Écht contact krijgen met een Boogschutter is ook heel moeilijk. Ze zijn veel onderweg en reageren niet snel op je berichtjes en bellen vaak niet terug.

Beeld: clueless