Astrologie

Deze sterrenbeelden hebben een krachtige persoonlijkheid

sterrenbeelden-krachtige-persoonlijkheid

Ga je uitdagingen nooit uit de weg en heb jij altijd wel je woordje klaarstaan? Dan is de kans groot dat jij één van deze sterrenbeelden bent. Déze sterrenbeelden hebben een krachtige persoonlijkheid.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier hoort zeker thuis in het rijtje van sterrenbeelden met een krachtige persoonlijkheid. Zij weten in elke situatie, hoe lastig deze ook kan zijn, de leiding te nemen. Mensen voelen dit aan en zijn onder de indruk van jouw sterkte karakter. Jij deinst niet weg voor grote beslissingen en je neemt graag een risico door snel knopen door te hakken. Je weet precies wat je wil en hoe je er moet komen!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Een Leeuw is simpelweg een geboren leider. Jouw verlangen om gezien te worden en aandacht te krijgen werkt in dit geval voor jou als een voordeel. Doordat je jezelf graag in het middelpunt zet, trekken veel mensen zich tot jou aan. Als Leeuw sta jij zo stevig in je schoenen, dat je omgeving jou wel móét geloven. Je wint snel vertrouwen en zo krijg je iedereen met je mee.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Het dominante en sterke karakter van dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat mensen naar je luisteren. De Maagd heeft een goed oog voor detail en streeft altijd naar perfectie. Jij hebt een hekel aan mensen die te laat komen, dus degene in jouw omgeving durven je geen minuutje te laten wachten. Ze hebben respect voor je en jij voor hen. Jouw enige valkuil? Als er iemand de ruimte binnenloopt die nóg dominanter is, dan verdwijn je een beetje naar de achtergrond.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Door de mysterieuze persoonlijkheid van de Schorpioen, wil iedereen meer weten van jou. Op deze manier trek jij de aandacht van andere sterrenbeelden. Jij bent vaak degene die grootste plannen bedenkt en hier gepassioneerd over vertelt. Je bent intelligent genoeg om het allemaal zelf uit te voeren. Maar je houdt ervan om mensen om je vinger te wikkelen, om vervolgens hen het vuile werk te laten doen. Een tikkeltje manipulatief, maar wel een sterke uitstraling!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbok is ook één van de sterrenbeelden met een krachtige persoonlijkheid. Je hebt een enorme dosis aan zelfvertrouwen en je straalt dit ook uit. Je authentieke denkwijze en je sterke discipline, maken indruk op de mensen om je heen. Ook jij weet precies wat je wil in het leven en daar krijg je veel bewondering voor. Mensen voelen zich hierdoor snel tot jou aangetrokken.

Beeld: gossip girl