Astrologie

Miauw: deze 4 sterrenbeelden zijn het kattigst

sterrenbeelden-kattigst

Ben jij ook snel geïrriteerd en kan jij fel uit de hoek komen? Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat jij tussen de sterrenbeelden behoort die het kattigst zijn. Oei!

Steenbok 22 december – 19 januari)

Steenbokken zijn misschien wel het kattigst van alle sterrenbeelden, omdat zij al snel een slecht humeur hebben en altijd wel een oordeel over andere klaar hebben. Houd daar eens mee op Steenbok en let eens wat meer op jezelf dan op andere. Dit zal je helpen om minder kattig over te komen en daardoor vinden mensen je een stuk sneller aardig!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Mensen met het sterrenbeeld Maagd vinden niet zoveel dingen leuk en worden ook niet snel enthousiast. Daardoor kan een Maagd snel negatief oordelen over dingen en geven ze regelmatig andere kritiek. Probeer vaak de positieve dingen van het leven in te zien en dan zul je zien dat het een stuk makkelijker wordt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen gaan pittige discussies niet zo snel uit de weg en hebben altijd hun woordje klaar, waardoor dit soms ook wel eens uitloopt tot een ruzie. Voor de mensen om je heen is dit niet altijd even leuk en hierdoor durven ze niet altijd iets tegen je te zeggen. Let hier dus een beetje op en probeer ook eens naar andere mensen te luisteren in plaats van alleen maar je eigen mening te hebben. Dit zal je helpen Tweeling!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen worden snel gekwetst door de meningen van andere, waardoor ze al snel een snauw zullen geven als je iets zegt. Jouw mening is wet, dus als je iets niet leuk vind moet iedereen dat dan ook weten. Probeer in het vervolg niet zo snel boos te worden als iemand iets tegen je zegt en probeer ook wat meer naar andere te luisteren, in plaats van alleen maar jouw eigen willetje.

Beeld: Mean Girls