Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden zijn échte kattenliefhebbers

sterrenbeelden-kattenliefhebbers

Twijfel je om een kat te nemen, maar weet je niet zeker of je hier wel geschikt voor bent? Of ben je gewoon benieuwd welke sterrenbeelden hier wél geschikt voor zijn? Wij gaan het je vertellen! Déze 3 sterrenbeelden zijn namelijk echte kattenliefhebbers.

Steenbok | 23 december t/m 20 januari

Eén van de sterrenbeelden die échte kattenliefhebbers zijn, is de Steenbok. Want wist jij al dat Katten, net als Steenbokken, worden geleid door de planeet Saturnus? Deze planeet staat voor beperkingen en verantwoordelijkheden. Hierdoor vinden katten het prettig als hun grenzen worden gerespecteerd, maar ook hun talenten worden gezien. Een kat kan makkelijk op jou vertrouwen, omdat je een sterke basis hebt en niet snel opgeeft. Daarom bouw jij met een kat vaak snel een liefdevolle band op samen.

Waterman | 21 januari t/m 18 februari

Het sterrenbeeld Waterman wordt ook geleid door Saturnus, maar is wel iets afstandelijker. Je zit vol met liefde en als je iemand leuk vindt, dan ga je daar ook voor de volle honderd procent voor. Je zal ze dan ook niet zo snel meer laten gaan. En dit gaat niet alleen over mensen, maar ook over katten. Je vindt het leuk om tijd te spenderen met een kat en geeft ze dan ook graag al je liefde. Maar het is soms ook goed als jullie even wat afstand nemen. Dit is precies wat een kat wil van zijn baasje. Ontdek de juiste balans hierin!

Lees ook: 
Déze 4 sterrenbeelden houden heel erg van opruimen

Leeuw | 24 juli t/m 23 augustus

De Leeuw is juist weer het tegenovergestelde van de bovenstaande twee sterrenbeelden. De Leeuw wordt namelijk geleid door de zon en is dus ook de tegenpool van een kat. Ondanks deze verschillen kunnen jullie het toch goed met elkaar vinden. Jullie zijn een mix van rust en drukte en dit vult elkaar goed aan. Een kat is namelijk heel relaxed en dit kan een drukke Leeuw zo nu en dan wel gebruiken. Ook staan jullie graag in de belangstelling en kunnen jullie elkaar daar in meenemen.

Beeld: Pinterest