Astrologie

Pas maar op! Deze sterrenbeelden belanden het snelst in de gevangenis

sterrenbeelden het snelst in gevangenis

Hoewel natuurlijk elk teken zijn eigen kenmerken heeft die wel tot crimineel gedrag kunnen leiden, springen deze vier tekens er wel echt tussenuit! Dus zoek je graag de spanning op door iets te doen wat eigenlijk niet mag, of neem je eenmaal graag risico’s waar iemand anders heel goed over na zal denken, dan kan jouw sterrenbeeld je nog wel eens in de problemen brengen.

1. Ram | 21 maart – 20 april

Hoe kan het ook anders, Ram staat bovenaan de lijst! Ram is gekenmerkt door impulsiviteit en avontuur, maar ook roekeloosheid. Rammen zijn bereid om het ondenkbare te doen en risico’s te nemen, die weleens tegen de wet kunnen zijn. Ram is erg gepassioneerd als het gaat om doelen te bereiken, en ze zullen zich dan ook niet aan de regels houden om dit te doen. Sterker nog: Ram slaat alles uit de weg om hun doelen te behalen! Tenslotte zal Ram zal zichzelf niet vrijwillig overhandigen aan de autoriteiten. Ze zullen er alles aan doen om te verdwijnen, totdat ze worden opgespoord en uiteindelijk achter de tralies gegooid zullen worden. Dus, snel rennen Ram!

2. Schorpioen | 24 oktober – 22 november

Passie en intensiteit zullen ervoor zorgen dat Schorpioen zich op riskante paden kan bevinden. Schorpioen wordt aangetrokken door macht en geld, waardoor illegale activiteiten bijna onweerstaanbaar zijn! Ze zijn geheimzinnig en zijn meestal het ‘grote brein’ achter de illegale activiteiten. Zij zullen het vuile werk niet doen, dat is een mooi klusje voor de ander. En als Schorpioen op heterdaad betrapt zou worden, weten ze het hoofd koel te houden; ze zijn sluw en slim, waardoor de situatie voor hen gemakkelijk te manipuleren is. Mensen met dit sterrenbeeld worden meestal niet betrapt, maar als dit wel gebeurt, zijn de problemen enorm!

3. Boogschutter | 23 november – 22 december

Boogschutters zijn zeer onafhankelijk, uitgesproken en denken vaak niet na voordat ze zullen spreken of handelen. Ze hebben de neiging om grote risico’s te nemen, wat er vaak voor zal zorgen dat ze worden betrapt op het overtreden van de wet. Oei! Boogschutter kan gemakkelijk in de problemen komen vanwege een rebelse houding en is absoluut niet bang voor de politie! Boogschutter houdt gewoon van een beetje spanning en sensatie en zal graag over de grens gaan. En, laat de spanning om in een gestolen auto te gaan rijden je al verleiden?

4. Waterman | 21 januari – 19 februari

Watermannen zijn opstandig en volgen de regels niet. Sterker nog, ze weigeren het zelfs! Watermannen zijn gedurfd en zijn absoluut niet bang om de grenzen te verleggen. Dit kan grote gevolgen met zich meebrengen, die hen vaak in de problemen brengt. Waterman wil een verschil maken in de wereld, waardoor de regels en de wet minder belangrijk zullen worden. Als een Waterman er dus voor kiest om tegen de wet in te gaan, geloven ze dat dit voor een goed doel is waardoor het ‘rechtvaardig’ is. Maar we weten allemaal dat dit natuurlijk niet zomaar het geval is – tegen de wet in gaan is nooit een oplossing, dus ook niet voor een Waterman!

Beeld: pearl