Astrologie

Déze drie sterrenbeelden hebben het meeste last van een herfstdip

herfstdip-sterrenbeelden

De dagen worden kouder en donkerder, en dat betekent voor sommigen dat de herfstdip ook weer op de loer ligt. Heb jij hier snel last van? Dan kan jij hier misschien helemaal niks aan doen. Déze drie sterrenbeelden hebben namelijk het meeste last van een herfstdip.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen voelen mee met hun omgeving. Daarom staan ze in dit lijstje met sterrenbeelden die last hebben van de herfstdip. Ze passen zich aan naar de omstandigheden en zijn verbonden met het weer. Als de omgeving dus koud en donker is, voelen zij zich ook zo. Een herfstwandeling maken door de natte regenplassen zien jullie dan ook absoluut niet zitten. Geef een Schorpioen maar tijd op de bank met een grote kop thee, een dekentje en wat chocolade.

Lees ook:
Last van een herfstdip? Met deze tips kom je er zo weer vanaf!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zitten normaal gesproken vol met energie, maar deze energie daalt naar beneden net als de bladeren aan de bomen in de herfst. De Leeuw krijgt energie van de mensen om zich heen. Maar dat is niet makkelijk als mensen meer thuis blijven door het weer, en zelf ook last krijgen van een herfstdip. Jij voelt echt mee met de mensen om je heen. Als Leeuw kijk je dan wel weer uit naar de feestdagen, waar iedereen weer gezellig bij elkaar komt en zich goed voelt.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn dol op de zon, de zee en het strand. In de warmere maanden ben jij super gelukkig. Van jou mag het najaar zo snel mogelijk voorbij zijn, want bij de eerste zomerse zonnestralen fleur je weer helemaal op. Hoe kouder het dan ook wordt, hoe vervelender jij je voelt. Die lage temperaturen zijn niks voor jou. Jij zou bijna een vakantie boeken naar een zonnige plaats om de koude, gure maanden te ontvluchten.

Beeld: pinterest