Astrologie

Sister-love! Déze drie sterrenbeelden hebben een hechte band met hun zus

Een zussen-band is voor iedereen anders en is dan ook vaak niet te omschrijven. Maar wat we wel weten is dat er altijd wel sprake is van een heuse haat-liefde relatie. Ondanks dat zijn jullie natuurlijk hartstikke dol op elkaar. Deze drie sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus. 

Deze drie sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus

Niemand komt tussen jullie in!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je kan soms koel en sarcastisch overkomen, maar eigenlijk heb je een hele zachte persoonlijkheid. Je vindt het lastig om mensen te vertrouwen, waardoor je niet zo snel nieuwe mensen binnen in jouw kring laat komen. Hierdoor is jouw zussen-band heel sterk, haar kan je namelijk altijd vertrouwen! Je komt op voor je zus en als iemand haar iets aandoet verdedig je haar met je leven. Dus watch out als je ooit ruzie krijgt met een zus van een Schorpioen!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is een van de meest emotionele sterrenbeelden. Zij vinden het fijn om zichzelf zo nu en dan even terug te trekken in hun safe space. Jouw zus is jouw veilige haven en je vindt het fijn om met haar over van alles en nog wat te kletsen. Cute! Vooral het roddelen en zeuren over het leven vinden jullie fijn om samen te doen. Of er nu vriendinnen bij zitten of niet, jullie twee hebben de grootste lol samen. Niemand begrijpt jou meer dan dat je zus jou begrijpt, en andersom!

Lees ook:
We love fall the most of all! Deze drie sterrenbeelden zijn dol op de herfst

Kreeft (22 juni – 23  juli)

Een Kreeft is iemand met veel liefde om te geven, al helemaal aan vrienden en familie. Niet zo gek dus dat een Kreeft daardoor dan ook een hele goede band heeft met zijn of haar zus. Het maakt niet uit waar of met wie je bent, als jouw zus je nodig heeft, sta je altijd voor haar klaar! Jouw liefde voor je zus is zó sterk dat je het niet alleen tussen jullie kan houden. Je moet aan iedereen laten weten dat jouw zus de allerbeste is! Awh!

Beeld: Pinterest