Astrologie

Deze 5 sterrenbeelden zijn de grootste controlfreaks

sterrenbeelden-control-freaks

Hoewel sommige mensen er geen probleem mee hebben om de controle uit handen te geven, willen anderen juist liever zélf de touwtjes in handen hebben. Déze vijf sterrenbeelden zijn de grootste controlfreaks ever!

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram heb jij een hele intense persoonlijkheid. Je hebt een sterke wil en je hebt er geen enkel probleem mee deze te laten horen. Daardoor zien veel mensen jou als een koppig en dominant type. Je bent een harde werker en bent goed in het doorhakken van knopen. Daarnaast ben je ook een goede leider; maar wel een strikte! Jij bent een van de grootste controlfreaks ooit.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is natuurlijk een van de meest emotionele sterrenbeelden, waardoor jij vaak niet als dominant gezien wordt. Toch kun jij een hele goede leider zijn! Jij hebt een beetje een manipulatief kantje, waardoor jij precies weet hoe jij dingen voor elkaar krijgt. Daarnaast kun jij mensen dingen laten doen, denkend dat ze het vrijwillig doen, terwijl jij hen er eigenlijk toe zet. Het is misschien niet je beste kant, maar je bent er wel heel goed in!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Niet alleen de Ram, maar ook de Leeuw staat bekend om zijn dominante persoonlijkheid. Daarnaast ben jij erg charmant en laat je je stem graag horen. Wanneer jij omringd bent door een grote groep, heb je de neiging om uit te willen blinken en alle aandacht op jou te vestigen. Je zou het misschien wel denken, maar jij bent niet erg direct en ook geen queen in het nemen van beslissingen. Dit komt vooral omdat jij naast een controlfreak ook een people pleaser bent, en met iedereen rekening wil houden. Hierdoor ben je misschien niet de beste leider, maar vind je het wel heel fijn om de touwtjes in handen te hebben.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Dat de Maagd in dit rijtje staat, verbaasd ons niets. Jij weet precies wat je wil en je gaat er voor de volle 100% voor. Ook ben jij een echte perfectionist en wil je dat alles goed gaat. Hierdoor vind je het soms lastig om de touwtjes uit handen te geven. Je bent vriendelijk en heel erg lief, maar zodra jij een doel hebt gesteld ga je er ook echt voor. Je laat je door niemand uit het veld slaan wat jou een hele goede leider maakt. Jij houdt altijd rekening met anderen, maar je laat je niet beïnvloeden door de mening en gevoelens van de mensen om je heen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als Boogschutter vind jij het verschrikkelijk als anderen vertellen wat je moet doen. Jij doet alles graag op je eigen manier, wat jou een heel onafhankelijk sterrenbeeld maakt. Om deze reden kan je wel nogal dominant overkomen op anderen. Een goede leider ben je alleen niet echt, omdat jij niet graag luistert naar kritiek of dingen die jou verteld worden. Hierdoor doe je alles liever zelf, wat jou een enorme controlfreak maakt. Oeps!