Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden krijgen dit voorjaar een geweldig Pasen

sterrenbeelden-pasen

De Paasdagen komen er weer aan en het zonnetje is de afgelopen dagen alweer lekker aan het schijnen. Maar voor déze drie sterrenbeelden is déze feestdag extra leuk, want zij krijgen dit voorjaar een geweldig Pasen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen hoort zeker in het rijtje van sterrenbeelden die dit voorjaar een geweldig Pasen krijgen. De eerste paar maanden van het jaar waren erg donker en saai, maar gelukkig is het voorjaar begonnen en staat je nu een geweldig Pasen te wachten. Je voelt je heerlijk ontspannen en gaat een relaxte Paasweek tegemoet. Deze week ga je je niet in houden en ben je creatief bezig. Dit is het perfecte moment om verschillende ideeën en fantasieën uit te voeren. Geniet er van en maak er mooie dagen van samen met je dierbaren.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, voor jou wordt dit een bijzondere week. Het zal niet allemaal gaan zoals je gepland hebt tijdens Pasen. Maar er is geen reden tot paniek, want door je wilskracht en doorzettingsvermogen, kan je alle uitdagingen aan. Deze uitdagingen bieden een hoop kansen en inzichten, die ook na Pasen een positieve invloed op je leven zullen hebben!

Lees ook: 
Déze 4 sterrenbeelden zijn liever niet alleen

Vissen | 19 februari – 20 maart

Het laatste in het rijtje van sterrenbeelden die een geweldig Pasen krijgen is Vissen. Déze Paasweek geeft jou veel inspiratie, want jouw vindingrijkheid en creativiteit zorgen ervoor dat je dit voorjaar een heel fijn Pasen tegemoet gaat. Van paaseieren schilderen tot het voorbereiden van de paasbrunch. Het zal een creatief Paasweekend worden, vol met liefde. Ook kan je de aankomende dagen op je onderbewustzijn vertrouwen. Je onderbuikgevoel zal je helpen om de juiste keuzes te maken.

Beeld: pinterest