Astrologie

Deze 3 sterrenbeelden hebben het beste gevoel voor mode

sterrenbeelden-gevoel-voor-mode

Sommige mensen dragen gewoon de beste outfits, de gekste combinaties en de opvallendste kleuren en het staat ze allemaal super goed. Dat zouden wij ook wel willen, maar helaas: het blijkt dat dit gevoel voor mode te maken heeft met je sterrenbeeld. Dit zijn namelijk de 3 sterrenbeelden die het beste gevoel voor mode hebben.

Stier | 20 april  –  20 mei

Het sterrenbeeld met het aller-, aller, allerbeste gevoel voor mode is… Stier! Althans, volgens de astrologen natuurlijk. Volgen astrologe Charlotte Kirsten komt dit doordat Stier altijd op zoek is naar beter. “Hoewel het cliché klinkt, blijft Stier graag een beetje bij en zijn mensen met dit sterrenbeeld trots op hun ongeëvenaarde gevoel voor stijl”. Ze maken enorm goede kledingkeuzes wat zijn vruchten afwerpt in stijlvolle looks. Hoewel het lijkt alsof hen dit gemakkelijk afgaat, zien wij niet wat ze allemaal over hebben voor deze outfits. Langere werkdagen maken of een extra bijbaantje scoren om die dure items te kunnen betalen? Dat heeft Stier er wel voor over!

Weegschaal | 23 september  –  22 oktober

Weegschaal kennen we als het sterrenbeeld dat heel trendgevoelig is, maar eigenlijk zijn ze gevoelig voor alles wat ze mooi vinden. “Weegschalen hebben een sophisticated stijl, dat zie je niet alleen terug in hun kleding, maar ook in hun gedrag”, aldus Alice Alta, astrologe van de app Futurio. Weegschalen hebben dus een goede smaak, die helaas voor hen vaak duur is. Tja, als je altijd maar op zoek bent naar pareltjes moet je daar ook voor betalen. De Weegschaal heeft tenslotte ook een scherp oog voor detail. “Mensen met dit sterrenbeeld kunnen bijvoorbeeld een heel gewone outfit dragen, iets als een T-shirt met jeans, maar op zo’n manier accessoires toevoegen dat zelfs de celebrity’s nog jaloers zal zijn.”

Vissen | 19 februari  –  20 maart

Nou, volgens de astrologie heb ook jij het beste gevoel voor mode! Jij bent namelijk geboren met een goed gevoel voor stijl. Lucky you! Precies om deze reden sta jij bij anderen bekend om je creatieve ideeën die je voornamelijk de vrije loop laat als jij voor je kledingkast staat. Astrologe Charlotte Kirsten vertelde aan BestLife: “Vissen rocken altijd elegante, maar toch moderne looks”. Ze kopen niet zomaar een outfit zoals je die op de paspoppen ziet, maar geven altijd hun eigen creatieve draai aan een kledingstuk. De meest handige Vissen, zonder twee linker handen, deinzen er ook niet voor terug om zelf eens achter een naaimachine te kruipen en hun eigen kleding te fabriceren. Wanneer iemand aan jou vraagt waar je dat leuke topje hebt gekocht antwoord jij: “Oh deze? Zelf gemaakt.”

Beeld: clueless