Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden krijgen in mei veel geluk

sterrenbeelden geluk mei

Het zonnetje begint te schijnen en de bloemetjes beginnen te bloeien. Het is alweer mei en voor sommige sterrenbeelden wordt dit een hele fijne maand. Deze drie sterrenbeelden krijgen namelijk veel geluk in mei.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Jij krijgt veel geluk deze maand en gaat veel mooie dingen beleven. Je bent mega enthousiast over deze nieuwe maand en straalt dan ook veel positieve energie uit. Je had de laatste tijd weinig spanning in je relatie, maar in mei vinden jij en je partner elkaar weer helemaal terug. Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen jullie samen leuke activiteiten en uitjes plannen. Ben je vrijgezel? No worries! Want als vrijgezel ben je in mei veel aan het daten en krijg je genoeg aandacht. Ook is het voor jou een goede maand om aan je toekomst te werken en je dromen waar te maken. Wees niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en grijp je kansen in de maand mei. Naast Tweelingen zijn er nog twee sterrenbeelden die veel geluk krijgen in mei.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De eerste paar maanden van het jaar waren erg donker en saai, maar gelukkig is het voorjaar begonnen en staat er nu een geweldige maand op je te wachten. Je staat sterk in je schoenen en bent klaar voor nieuwe uitdagingen. Stel je open voor het geluk, denk niet te veel na en probeer zoveel mogelijk van het moment te genieten. Dit is dé maand om je doelen achterna te gaan en je dromen uit te laten komen.

Lees ook: 
Déze 5 sterrenbeelden zullen altijd voor je klaar staan

Steenbok | 22 december – 19 januari

Het sterrenbeeld Steenbok staat positief in het leven en zit goed in zijn vel. Voor jou staat deze maand helemaal in het teken van de liefde. Romantiek is dus onvermijdelijk in mei. Het wordt niet alleen maar een geweldige maand voor jou op het gebied van de liefde, maar ook krijg je een enorme carrière boost. Dit is het moment om de volgende stap te zetten en het anders aan te gaan pakken. Deze maand zit vol met verrassingen.

Beeld: the lucky one