Astrologie

Deze 4 sterrenbeelden krijgen veel geluk in augustus

sterrenbeeld-geluksdag

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Het is bijna augustus en ondanks het wisselvallige weer is de zomer nog in volle gang. Alles eruit halen wat erin zit lukt bij deze sterrenbeelden zeker. Augustus belooft voor hen namelijk een geweldige maand te worden.

Ram | 21 maart – 19 april

Dit is heel goed nieuws voor de Ram, want na een klein dipje zal je in augustus veel geluk krijgen. Je probeert de teugels iets los te laten en gaat weer genieten van het leven. Niet alles hoeft perfect te zijn, accepteer deze vrijheid. Ga bijvoorbeeld eens op avontuur. Je zult merken dat je creativiteit hierdoor weer gaat stromen en je weer je oude zelf wordt. Je hebt het geluk aan je zijde deze maand, Ram.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Congrats! Dan is de kans groot dat je deze maand jarig bent. En dat is natuurlijk reden voor een feestje! Niet alleen vier je dat je een jaar ouder bent, maar het is ook een feestje om te vieren dat je bent gegroeid als persoon. En hoe kun je dat beter doen dan jezelf omringen met al je dierbaren? Vergeet niet dat alles gebeurt met een reden en het pad wat je bewandelt voor jou bestemd is. Het komt allemaal wel goed!

Maagd | 23 augustus – 22 september

De maand augustus staat voor jou in het teken van geluk, Maagd. Het is een tijd waarin je nieuwe lagen van je persoonlijkheid ontdekt en jezelf nog beter leert kennen. Als een Maagd ben je van nature nieuwsgierig en graven in de diepte van dingen is voor jou geen probleem. Je koestert elk stukje bewijs, want je hebt altijd een punt te bewijzen. Deze maand zal je dat op een stijlvolle manier doen, met vastberadenheid en doelgerichtheid.

Lees ook:
Aan deze dingen ben je verslaafd volgens je sterrenbeeld

In augustus omarm je vol zelfvertrouwen het avontuur, Boogschutter. Als avonturier verken je nieuwe plekken, proef je onbekende keukens en verdiep je je in intrigerende onderwerpen. De drang om uit je comfortzone te stappen leidt tot onvergetelijke herinneringen en waardevolle groei. Deze maand wordt een betoverende reis vol vreugde en ontdekkingen.

Beeld: pinterest

Must reads 👀