Astrologie

Déze sterrenbeelden zullen veel geld uitgeven tijdens Black Friday

sterrenbeeld-geld

We kennen allemaal wel iemand met een gat in hun hand. Hoe hard ze ook hun best doen, sparen blijft een ding. Nu blijkt dat dit te maken heeft met je sterrenbeeld. Déze sterrenbeelden zullen veel geld uitgeven tijdens Black Friday. Sta jij ertussen?

Boogschutter | 22 november – 21 december

We kunnen het je niet bepaald kwalijk nemen, Boogschutter. Dat jij te veel geld uitgeeft, heeft namelijk deels met je sterrenbeeld te maken. De Boogschutter heeft geen geldzorgen en wil de verlangens zo snel mogelijk vervullen. Ongeacht het prijskaartje. Ze laten zich niet snel tegenhouden. Het liefst geven ze al hun geld uit aan nieuwe kleding, accessoires en eten. Maar wanneer vrienden ineens op de uitgaven gaan letten wordt de Boogschutter even met de neus op de feiten gedrukt. Toch maar weer proberen te sparen dus. Hoeveelste keer was scheepsrecht?

Weegschaal | 23 september – 23 oktober

Het is lastig toe te geven, we snappen het. Hoewel je in vrijwel alles in je leven balans weet te vinden, lijkt dit maar niet te lukken op het gebied van geld. De Weegschaal kan namelijk een tikkie materialistisch zijn en als ze iets willen, kopen ze het ook. Daarnaast houden Weegschalen van luxe en zijn ze super trendgevoelig. Geen goede combinatie wanneer je moet sparen. Ook vindt de Weegschaal het heel lastig om vooruit te denken als het gaat om de uitgaven. Ze bedenken ze vaak pas achteraf dat ze die dure tas beter niet konden kopen zo vlak voor de vakantie. Gelukkig zijn ze zich wel bewust van dit kwaaltje, maar oh wee! Je moet er niks van zeggen hoor.

Vissen | 19 februari – 20 maart

De Vissen zijn ook goed in geld strooien, maar dit doen ze niet voor hun eigen belang. Ze kopen het liefst hele dagen door cadeautjes voor de dierbaren om hen heen. Daarnaast vinden ze geld uitgeven aan ervaringen veel belangrijker in tegenstelling tot geld uitgeven aan spullen. De Vissen zijn heel zachtaardige mensen en als iemand hen om hulp vraagt hebben ze alles voor de ander over. Je voelt ‘m al aankomen. Ook op financieel gebied dus. Een tikkie sturen is een zwak punt, dit vinden ze heel moeilijk om te doen. Stel daarom aan dit sterrenbeeld voor om hen de volgende keer te trakteren. Dat kunnen ze echt waarderen.

Beeld: pinterest