Astrologie

Ka-ching! Déze 3 sterrenbeelden geven altijd het meeste geld uit

sterrenbeelden geld

Ben jij altijd in voor een gezellige shopmiddag en spendeer je liever geld, dan dat je het spaart voor later? Dat kan wel eens te maken hebben met je sterrenbeeld! De stand van de sterren zegt namelijk veel over onze persoonlijkheid. Déze drie sterrenbeelden geven altijd geld uit als water!

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram hoort zeker in het lijstje van sterrenbeelden die het meeste geld uitgeven. Jij bent namelijk ontzettend impulsief en je wil altijd de nieuwste items kopen. De Ram kan je dus zeker meevragen voor een spontaan dagje shoppen. Als je een leuke winkel ziet, dan kijk je nergens anders meer naar. Jij bent dan ook een type die losgeslagen door een winkel heen loopt voor het perfecte item.

Dit sterrenbeeld is dan zeker geen type die houdt van sparen. Bij het krijgen van een nieuw salaris wil je het zo snel mogelijk weer uitgeven. Dankzij je shopverslaving hangt je kast wel helemaal vol met leuke items, voornamelijk op je collectie sportkleding ben je helemaal verliefd. Jij mag jezelf zeker wel benoemen als echte shopping queen 😉

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen staan vooral bekend om hun unieke kledingstijl. Jij bent daarom ook zeker niet te vinden in een winkel als Zara of H&M. Dit sterrenbeeld gaat liever naar een schattig boetiekje of een vintage store. Je vindt het namelijk geweldig om bezig te zijn met nieuwe dingen ontdekken en avonturen aan te gaan. Tweelingen durven daarom zeker een eigen stijl te dragen en zijn niet bang voor meningen van andere. Jij wil vooral genieten van een heerlijk shopmiddagje, maar dat kan nog wel eens een hoge rekening veroorzaken.

Lees ook:
Oei! Déze sterrenbeelden hebben een heftige shopverslaving

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is een echte levensgenieter, ze zijn daarom altijd in voor gezelligheid. Jij gaat het liefst elke dag shoppen, met vriendinnen of een gezellig dagje weg met je mamsie. Dit sterrenbeeld is ook een echt feestbeest, dus na een paar drankjes kan je nog wel eens een impulsieve aankoop doen. Achteraf heb je vaak een schuldgevoel, maar je hebt wel een leuk item kunnen scoren! Weegschaal verdient zeker een plekje in het lijstje van sterrenbeelden die het meeste geld uitgeven.

Beeld: Clueless